Aktywne Wpisy
Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
cornel9192 +156
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
#emigracja #uk #studbaza #studia
Komentarz usunięty przez autora
Jeżeli miałbym ci coś polecić to studia niestacjonarne + praca w zawodzie. Czy to będzie w UK czy w Polsce czy w Uzbekistanie nie ma to większego znaczenia jeżeli będziesz w stanie się utrzymać itp.
Nie wątpie że dyplom i wyższe wykształcenie niekiedy przydaje się (chociaż w IT mniej) dlatego nie odradzam ci tego chociaż momentami studia potrafią odebrać radość
Tak czy inaczej, musisz wiedziec, ze juz niemal rok wczesniej bedziesz musial wysylac podanie. Masz jeszcze 2 lata, a przez ten czas moze sie troche zmienic(brexit, dziewczyna, jak z finansowaniem utrzymania?)
@niechbedzie: Myślę podobnie, dlatego chciałbym studiować za granicami naszego kraju. Z procesem rekrutacji już mniej więcej się zapoznałem. Ten brexit również mnie trochę przeraża. Co do finansowania, to byłbym zdany jedynie na siebie.