Wpis z mikrobloga

@kamizdu: Kuba jest w porządku. Wypromował śmiecia za co przepraszał, ale to głupie Bożeny dają mu datki i wierzą w jego manipulacje. Żebrak i nieudacznik.
  • Odpowiedz
@kamizdu: Obstawiam,że jeśli był ktokolwiek niżej w hierarchii w tym sklepie, to Janek traktował go z wyższością i pogardą. Takie zakomplesione typy tak mają.
Co do tych tych znajomych z armwrestlingu to pewnie jakiś zboczony f----z.
  • Odpowiedz
Wow Korsir chyba pierwszy raz wypowiedział się z jajem. Szacuken
Będzie większy jak tezy zostaną poparte dowodami :)
  • Odpowiedz
@sokol_millennium bogactwo, wille z basenem i darmowy rowerek xD ta menda na live ze mną z Chorwacji zarobiła 1200 zł na prywatne konto (poza YT, z dopiskiem darowizna) i następnego dnia ma film jak w sklepie ogląda miód mówiąc, że chciałby sobie na taki pozwolić (odcinek jeszcze wisi).
Za takie manipulacje i branie na litość starszych ludzi należy się wiadomo co i wiadomo gdzie...

Do tej pory miałem słowo przeciwko słowu
  • Odpowiedz
@JAJAnek jak już bikerator się odpala pod filmami i jest po stronie zwrotnaskarb a nie po stronie yanka to raczej i brodatyzbir się odwróci od yanka, tak mi się wydaje
  • Odpowiedz
@Mular899:

Obstawiam,że jeśli był ktokolwiek niżej w hierarchii w tym sklepie, to Janek traktował go z wyższością i pogardą.

Nie zdziwiłyby mnie donosy, knucie intryg podkopujących pozycję współpracowników - generalnie działanie w imię zasady "po trupach do celu", a to wszystko z tym fałszywym uśmiechem przyklejonym do twarzy.
  • Odpowiedz