Wpis z mikrobloga

@slooo: chyba nie, wiem o co chodzi, pisza w ogloszeniu lilac brit shh, ale ten ma ten pyszczek brazowy. Ja sie nie znam, zeby nie bylo. Kot kosztowal 450eur, jeden z tanszych. Ten szarawy to ponizej 500 e nie schodzi
  • Odpowiedz
@gregu-: Ok, głaskanie na niego poczeka w takim razie :D Teraz tylko chować buty, różowy niech schowa wszystkie kosmetyki okrągłe i flakony z perfumami bo może się kociakowi chcieć nimi bawić :) ogólnie wszystko pochowaj czego byś żałował gdyby kot Ci to strącił :D Nie mam kota ale po znajomych wiem, że na początku potrafią różne rzeczy robić :)
  • Odpowiedz
@slooo: nie ma tego stambon czy jak to sie zowie. Te koty z tym stambon to min 600 e +, ok 800-1000e, czesto w ogloszeniach padalo ze BE, a nie nawet NL. Ja nie kupowalem kota dla rodowodu, chcialem tylko przylepe bo sam taki jestem ;) co tu duzo gadac.
  • Odpowiedz
@gregu-: na obrazku miał ok 12-13 tygodni. Nie wiem dokładnie bo to fota jeszcze jak był u hodowcy. Hmm, a pozwolili Ci tak szybko zabrać kociaka od matki? te 3 miesiace powinno się trzymać małego z mama.
  • Odpowiedz