Aktywne Wpisy

Co jest z tymi akcesoryjnymi tłumikami w motocyklach? Po co ktoś miałby chcieć żeby to czym jeździ było głośniejsze i przeszkadzało hałasem większej ilości osób? Co z wami jest nie tak?
#motocykle #motoryzacja
#motocykle #motoryzacja

jaxonxst +222
Trzynaście lat temu Robert Kubica po raz pierwszy wystartował w barwach Renault. GP Bahrajnu ukończył na 11. pozycji, ale w całym sezonie 2010 został sklasyfikowany na wysokim, ósmym miejscu.
#abcf1 Tag o historii i współczesności Formuły 1, zapraszam :D
#f1 #polska #kubica #renault #sport #motoryzacja #historia #ciekawostki
#abcf1 Tag o historii i współczesności Formuły 1, zapraszam :D
#f1 #polska #kubica #renault #sport #motoryzacja #historia #ciekawostki

Naśmiewacie się z kobiet spod tagu rozowykorposwiat a przecież #niebieskiepaski też nie są zawsze święte ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wczoraj mój szef, właściciel firmy, inżynier, młody i dosyć, zdawałoby się, inteligentny człowiek, mówi do mnie tak:
- Wiesz, Marbarella, ten Word to jest jednak badziewny program. Chcę, żeby kawałek tekstu był po prawej stronie, wciskam te spacje, a on się jakoś nie chce przesuwać.
Także pamiętajcie kochani, tego rodzaju ignorancją może wykazać się każdy, nawet osoby, po których najmniej się tego spodziewamy ʕ•ᴥ•ʔ
#truestory #pracbaza #logikaniebieskichpaskow
Fake 2/10
@afrykanczyk: Ale to był jednostronicowy dokument, jakieś podanie, czy coś w tym stylu. Naprawdę nie wymagał specjalnego myślenia nad jego składem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Demolka90: Niestety, potem jeszcze mi pokazywał jak to robi, próbowałam się nie śmiać, kiedy pokazywałam mu funkcję "Wyrównaj tekst".
Wiemy, że twoje umiejętności obsługi komputera są na wyższym poziomie niż twojego przełożonego inżyniera.
Ukłony w twoją stronę Marbarellko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdyby rzeczywiście wszyscy wykształceni mężczyźni byli tacy inteligentni, to nie mielibyśmy takiego #!$%@? rządu przez 26 lat i zapadni na rynku pracy.
Nie stwierdziłem również aby prawdą było, że kobieta jest mniej inteligentna niż mężczyzna.
oj Marbarellko, Marbarellko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡º ͜ʖ͡º)...