Wpis z mikrobloga

Drogie Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Naśmiewacie się z kobiet spod tagu rozowykorposwiat a przecież #niebieskiepaski też nie są zawsze święte ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wczoraj mój szef, właściciel firmy, inżynier, młody i dosyć, zdawałoby się, inteligentny człowiek, mówi do mnie tak:
- Wiesz, Marbarella, ten Word to jest jednak badziewny program. Chcę, żeby kawałek tekstu był po prawej stronie, wciskam te spacje, a on się jakoś nie chce przesuwać.
Także pamiętajcie kochani, tego rodzaju ignorancją może wykazać się każdy, nawet osoby, po których najmniej się tego spodziewamy ʕʔ
#truestory #pracbaza #logikaniebieskichpaskow
  • 13
@Felonious_Gru: Nie każdy inżynier jest programistą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@afrykanczyk: Ale to był jednostronicowy dokument, jakieś podanie, czy coś w tym stylu. Naprawdę nie wymagał specjalnego myślenia nad jego składem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Demolka90: Niestety, potem jeszcze mi pokazywał jak to robi, próbowałam się nie śmiać, kiedy pokazywałam mu funkcję "Wyrównaj tekst".
@Marbarella: Ale nie stwierdziłem nigdzie, że prawisz nieprawdę.
Gdyby rzeczywiście wszyscy wykształceni mężczyźni byli tacy inteligentni, to nie mielibyśmy takiego #!$%@? rządu przez 26 lat i zapadni na rynku pracy.

Nie stwierdziłem również aby prawdą było, że kobieta jest mniej inteligentna niż mężczyzna.

oj Marbarellko, Marbarellko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)