Wpis z mikrobloga

Mircy apeluję o wsparcie!
Mój kot wyszedł sobie na spacer 3 dni temu i nadal go nie ma. Zdarzało mu się nie wrócić na noc, ale aż tak długiej nieobecności nie odnotował. Ile może go nie być?
Tak, jestem typową babą, ale cholernie mi szkoda kotka, i martwię się że siedzi gdzieś zamknięty bez jedzenia;<<<
Niby to nie biuro rzeczy znalezionych, ale gdyby ktoś gdzieś kotka zauważył to proszę o kontakt na priv.
Tarnów-Krzyż, okolice ulicy Cmentarnej, Majchra, Chełmońskiego, Srebro, Nowodąbrowskiej
Kotek jest czarny (pod słońce brązowy), ma 9 miesięcy, wychodzący, niekastrowanym, bardzo puszysty, obecne bez zawieszki widocznej na zdjęciu (zgubił)
#pytanie #kiciochpyta #zwierzaczki #koty #tarnow
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kahor: niestety sama nie mam teraz jak szukać kota bo studia w innym miejscu, ale nikt z domowników kota w wersji płaskiej w okolicy nie widział ;)
co do kastracji mam mieszane odczucia, bo potem kot złapie doła i już tylko będzie spał całymi dniami, tego się boję (,)
będę wołać!
  • Odpowiedz
@teksansky94: ee, to mit jest;) moja wykastrowana wcześnie i śmiga, zabija, harpagan jakich mało. Psy też oba ciachnięte. Tylko mu przysługę zrobisz i tym małym co ich by narobił i miałyby zdychać bez domu. No chyba, że są przesłanki co by nie. Ale się wtrącać nie będę( ͡° ͜ʖ ͡°) Trzymam kciuki!
  • Odpowiedz
@teksansky94: No to przygotuj się. Zainteresowanie kotkami to najmniejszy problem. Będzie obsikiwał Ci mieszkanie, a uwierz, że zapach ten nie należy do przyjemnych. No ale przecież to natura kota.
  • Odpowiedz