Wpis z mikrobloga

@Mazgens: popatrz na ten swiat. #!$%@? szambo. Ludzie przesiaknieci zlem, nienawiscia. Zagubieni. Zycie skladajace sie z przykrych obowiazkow, tracace istote tego slowa. Ciagle dylematy moralne i skomplikowana siec powiazan. Zatracenie dobra i zla, rozmycie kolorow. Ciagle poleganie na kims, ktos ciagle polega na tobie. Czujnosc. Tak naprawde tego nie chcesz. Pragniesz odlaczenia sie od tego teatrzyku. Pragniesz uslyszec wlasne ja. Nie ma go. Pewnie nigdy nie bylo. Kim jestes? Bog umarl.
@Lallable: Ehh Mirabelko, patrzę na twoje wpisy i wszystkie są negatywne. To depresja/chwilowe załamanie?
Ja tak tego nie odbieram, są trudne chwile ale tez piękne. Teraz praca, potem odpoczynek. Czasami ludzie to #!$%@? to prawda, ale też nie wolno wrzucać wszystkich do jednego worka bo nie będziesz miała nikogo normalnego wokół siebie.
Teraz może jest smutno ale w wakacje możesz wyjechać w Bieszczady ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mazgens: srednio moge. Kilka tygodni spokoju, a pozniej znow rok walki. Potem znowu mala nagroda i tak w kolko. Nie zrozum mnie zle. Sa ludzie, ktorzy swe zycie fajnie kreuja, maja zajawke i widza w tym cel. Odnajda sie. Ja nigdy nie moglam sie dostosowac. Miewam lepsze dni. Wiadomo. Od zawsze z tylu glowy te mysli mi jednak towarzysza i nic tego raczej nie zmieni. Takie jest moje zycie. Takie jest