Aktywne Wpisy
Antibambino +117
Poznam różową:
- 18-29 lat
- 160-175 cm
- 50-60 kg (adekwatnie do wzrostu - 60 kg przy 160 cm to dyskwalifikacja)
- długie, proste, zdrowe włosy
- zadbane dłonie, naturalne paznokcie
- proste białe zęby
- nieszczepiona preparatami eksperymentalnymi
- potrafiąca zaparkować samochód bez szkód w otoczeniu
- nie leniwa
- niepaląca
- niepijąca (ew. bardzo mało)
#mirekszukazony #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf
- 18-29 lat
- 160-175 cm
- 50-60 kg (adekwatnie do wzrostu - 60 kg przy 160 cm to dyskwalifikacja)
- długie, proste, zdrowe włosy
- zadbane dłonie, naturalne paznokcie
- proste białe zęby
- nieszczepiona preparatami eksperymentalnymi
- potrafiąca zaparkować samochód bez szkód w otoczeniu
- nie leniwa
- niepaląca
- niepijąca (ew. bardzo mało)
#mirekszukazony #podrywajzwykopem #zwiazki #tfwnogf
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
- Tak 35.7% (612)
- Nie 53.7% (921)
- Nie wiem / sprawdzam 10.6% (182)
Do rzeczy: do oddania mam klucz Steam do gierki To the Moon, który rozlosuję wśród plusujących ten wpis.
Kilka zasad:
1. Zielonki won, chyba, że są już miesiąc ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. Udział biorą tylko aktywni użytkownicy tj. tacy, którzy faktycznie udzielają się na mirko, a nie tylko plusują lub raz na miesiąc napiszą komentarz/wpis. Brana pod uwagę jest aktywność do momentu dodania tego wpisu, więc bierni niech nawet nie myślą, że na szybko coś teraz zdziałają.
3. Osoby, które mają mnie na czarnolisto też odpadają. Nie mam bólu dupy, bo każdy ma prawo dodać mnie na czarnolisto za gównowpisy, ale ja też mam prawo nie chcieć, żeby coś co oddaję trafiło do takiej osoby ;)
4. Plusujecie do poniedziałku, do godz 12:00:00, coby ci, którzy dobrze się bawią na #wroclawskiewykoppiwo czy tam #wroclawskiewykopparty zdążyli wytrzeźwieć i też mieli szansę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gry #rozdajo #rozdajosteam #steam
Szkoda tylko że taka krótka, z tego co pamiętam to jakieś 2 godziny grania.
@czerwonyziemniak: krótka, to fakt, ale wg mnie przynajmniej całość, jako historia, jest ładnie zamknięta, gracz nie jest zmęczony (chociaż i tak sam monotonny "gameplay" dawał się we znaki), a kto wie, jakby się to skończyło gdyby twórcy przedłużali na siłę...
@kageno: xD