Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

miliardy ujęć powtarzanych, ucinanie w odpowiednim momencie.... nosz k------i niesamowite... dopiero w 21:34 widać chyba całe zdarzenie.... Dla mnie amebą są ci płytkarze co oglądają takie programy, wolałbym patrzeć w sufit godzinami aniżeli na to ścierwo
przecież ten sam lektor opowiada przy dokumentach, więc pewnie to też jest mondre
Temat jak najbardziej ciekawy, bo pokazuje jak ostrożnym trzeba być używając serwisów społecznościowych i jak wielki wpływ mogą mieć one na życie wielu ludzi.
Nie wiem, po co się przyczepiłeś do lektora, ale tego, czy to "mondre" powiedzieć nie możesz, bo nie widziałeś.