Aktywne Wpisy
urarthone +73
#garscnewsow i lista wołania
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
Cześć, zauważyłem, że ze starych list sporo kont jest albo nieaktywnych albo pobanowanych więc będę tworzył od nowa. Ludzie, którzy w ostatnich dniach się odezwali, że chcą być wołani z automatu przeniosę, a resztę proszę o wiadomość pod tym postem ????????????
enten +5
Jakie miasto najlepsze do życia?
- Warszawa 25.1% (303)
- Kraków 16.4% (198)
- Wrocław 22.7% (274)
- Gdańsk 35.8% (433)
najwiekszym problemem byly takie malr.. parapeciki zamontowane na oknach, przez co musialam wykombinowac cos powyzej, zeby przyczepic uchwyty do siatlo. No i jest, zwykla listewka drewniana. Jeden wkret udalo sie zrobic, reszta na klej, bo oczywiscie popekaly wiertla. Profile okna stare, z 1cm grubosci, a wiertla dupnej jakosci... Oby to wszystko przetrwalo jeden sezon, pozniej tata przyspawa mi jakies metalowe cos :-D
ps. tak, mam od tego niebieskiego, ALE. Robienie takich rzeczy sprawia mi przyjemność, a jemu mniej. Wiec win win :-D
#kot #koty #zwierzaczki #budujzwykopem #remontujzwykopem
@WhyCry:
Znam sytuację gdzie kotka wspinała się po moskitierze jak właścicieli nie było w domu. Pewnego razu zaczepiła się o nią pazurami i nie mógła się uwolnić.
Na zewnątrz było ze 30 stopni i słońce grzało więc to musiało być dla niej koszmarne przeżycie. Podobno długo do siebie dochodziła.