Aktywne Wpisy
Jabby +446
Dzisiaj pojawił się wpis użytkownika @wojna o starszym prawniku który zastrzelił "ekologów" protestujących na ulicy. Oczywiście nie omieszkał on dodać głupkowate komentarze sugerujące że ten morderczy psychopata jest "bohaterem jakiego potrzebujemy, a na jakiego nie zasługujemy".
Tymczasem kim byli ci zamordowani "ekolodzy"?
Tymczasem kim byli ci zamordowani "ekolodzy"?
Polska prawica wniebowzięta, bo "sprawiedliwy z bronią" zastrzelił dwie osoby. Wystarczyło, że usłyszeli, że to ekolodzy i już morderstwo jest albo usprawiedliwione albo "nie popieram, ale rozumiem".
Tym czasem protesty
MrBeast +894
najwiekszym problemem byly takie malr.. parapeciki zamontowane na oknach, przez co musialam wykombinowac cos powyzej, zeby przyczepic uchwyty do siatlo. No i jest, zwykla listewka drewniana. Jeden wkret udalo sie zrobic, reszta na klej, bo oczywiscie popekaly wiertla. Profile okna stare, z 1cm grubosci, a wiertla dupnej jakosci... Oby to wszystko przetrwalo jeden sezon, pozniej tata przyspawa mi jakies metalowe cos :-D
ps. tak, mam od tego niebieskiego, ALE. Robienie takich rzeczy sprawia mi przyjemność, a jemu mniej. Wiec win win :-D
#kot #koty #zwierzaczki #budujzwykopem #remontujzwykopem
@IrvinTalvanen: Dlatego mam ją na 2 oknach, a 3 dalej są bez siatki ;D Poza tym zabudowane balkony (ligżje?) ssą pałkę ;D
@Lukki: nie bądź mjentki, zrób kotu dobrze ;D
@WhyCry: nie dało się inaczej zamontować tej deski, bo przeszkadzają parapeciki;D A moskitiery nie da się na zamówienie do tego okna, bo nie
A dbanie o kota słusznie, mi kiedyś wyskoczył z 3 piętra. :S Młoda była, więc po ogólnym poobijaniu jak dostała przeciwbólowy zastrzyk u weterynarza to po chwili ganiała w domu 3 godziny za ziemniakiem. :D
No i mleczne kły wybite odrosły.. W każdym razie tak oto stałem się zwolennikiem siatek ;)
Moje obecne koty nawet na
@1Jurko: no to zazdroszczę, mój młody, eksplorator ;D
@dzazzio: próbowałam najpierw takich wkrętów i za cholerę, nie dało się. 3 różne próbowałam (kupiłam