Wpis z mikrobloga

@AlkoholToNieZabawka: Ktoś tu chyba nie widział ostatniego odcinka ( ͡° ͜ʖ ͡°) @banannq:

@mars83: Tu się zgodzę on jest w---------y, ale on ma przynajmniej powody żeby być kłodą pod nogi swojego brata, a ta szmata nie dość że była żoną heisenberga to rzucała mu k---a kłody pod nogi i miała ból d--y o wszystko zamiast go wspierać, w ogóle wszyscy z tego
  • Odpowiedz
@Krol_Pontaru: no tak, wspierać męża produkującego jeden z niebezpieczniejszych narkotyków i mordującego ludzi na prawo i lewo? Który zresztą przyznał się, że wszystko to robił tylko dla siebie? I był ogólnie najbardziej przepełnioną złem postacią w serialu? Który ostatecznie doprowadził do tego, że skończyła w brudnej klitce samotnie wychowując niepełnosprawnego syna i roczną córkę?

• Odpowiedz
@Ternax: Rzecz w tym że cała ta historia potoczylsbybsie inaczej gdyby zamiast strzelać fochy i odesłać logikę różowych pasków wsparlaby go, przecież w momencie kiedy się dowiedziała o tym co robi Walt nie był całkowicie zepsuty poza tym to ze powiedział w złości ze robi to dla siebie o niczym nie świadczy to co robił i jak się zachowywał pokazuje że dbal przede wszystkim o rodzinę nawet wtedy kiedy został
  • Odpowiedz
@Krol_Pontaru: niezbyt po złości to powiedział (właściwie to była jadna z nielicznych sytuacji w której był z nią szczery) ( ͡º ͜ʖ͡º) no ale szanuje Twoje zdanie, choć w żadnym miejscu się z nim nie zgadzam
Ternax - @Krol_Pontaru: niezbyt po złości to powiedział (właściwie to była jadna z ni...
  • Odpowiedz
@AlkoholToNieZabawka: Jimmy też święty nie jest, obaj bracia są "siebie warci".
Ale jest to nawet całkiem autentyczne, zdarza się taka nienawiść między rodzeństwem i najbliższą rodziną. Trochę się tego naoglądałem w prawdziwym życiu.
  • Odpowiedz
A ja Skyler zawsze lubiłem. Oglądam BB po raz kolejny i widzę w jej zachowaniu dużo logiki i sprytu. To ona wymyśliła h----d i pranie pieniędzy w myjni, wielokrotnie wychodziła z różnych opresji np. symulując poród, chorobę, czy udając idiotkę przed urzędem skarbowym, żeby ratować siebie i Benekego. Czuła się zdradzona przez Waltera, lecz wcale nie w sensie e--------m. Wielokrotnie pytała go o prawdę, a on ciągle wybierał kłamstwo, co ona widziała
  • Odpowiedz