Aktywne Wpisy
WykopX +1098
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
@Mikno: nie w tym roku, mam na to tylko 9k PLN
@Usurper najczęściej slyszę o premiach dla nie palących
Bo jak jesteś szczurem z górnego szczebla drabinki to oczywiście najlepszą nagrodą dla szczurów, które rzucą palenie będą pieniądze.
@n0xx: jestem szczurem z wysokiego szczebla, ale na ten rok nie mam budżetu na podwyżki
Ja raczej nie komunikowałbym, że chodzi o palenie a raczej zainteresowałbym, starałbym zainteresować ludzi sportem, który wcześniej nie mieli szansy uprawiać a który jest ciekawy... Sport... dieta... zdrowy tryb życia... to i może rzucą fajki albo postarają się je odstawić...
@nvmm: Nie ma jako takiej palarni, wychodzą na zewnątrz i palą ;) A celem jest po prostu zdrowy styl życia. Korpo kładzie na to ogromny nacisk, mamy zdrowe jedzenie, brak słodkich napojów itd. Teraz czas na fajki i nie mam pomysłu jakoś.
Możesz też dać premię każdemu, kto przez cały maj nie będzie palił albo dofinansować Desmoxan (podobno najskuteczniejszy)
Może