Aktywne Wpisy
ChwilowaPomaranczka +190
Dorszowy +45
Pamiętam jak zostały wprowadzone niedziele niehandlowe. Pamiętam jak wtedy plułem jadem, bo jak to tak nie móc pójść do Lidla w niedzielę. Pamiętam jak się wkurzałem zawsze widząc sobotnie kolejki.
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
A potem się ożeniłem, a moja żona zaczęła krótko przed ślubem pracę w Jysku. Prawie każda sobota pracująca. Czasami za to ma wolny dzień w tygodniu, ale co z tego skoro wtedy ja jestem w pracy. Niedziela to nasz jedyny pewny wspólny
gnije z wykopkow pytajacych czy dana rzecz w ktorej beda wygladac jak blazny FITUJE xD zazwyczaj cale te przebieranki koncza sie jak na zdjeciu nizej xD
#oswiadczenie
Elegancja w sportowym wydaniu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@RoidansleChateau: nigdy w zyciu. nawet najlepiej skrojony garnitury nie pomoze jak ktos ma krzywa jape albo jest gruby
Komentarz usunięty przez autora
Goście z Saville Row, którzy szyją nadgarnitury potrafią zrobić z przykładowego mirka ze zdjęcia koleżkę, do którego ślinią się różowe paski. To chyba najlepiej udowadnia, że Twój argument jest inwalidą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Cygan_z_wyboru: wysil sie. zreszta ja nikogo nie oceniam; stwierdzam tylko fakt
Wydaje mi się, że generalnie faceci mają w życiu trochę łatwiej, bo w przeciwieństwie do nich nawet jeżeli ich twarz przegra genetyczną loterię, to i tak
To jak by Trynkiewicz mówił o wychowywaniu dzieci.
Pls staph.
@Im_from_alaska: Pomoże. Nie zrobi z niego nagle modela Armaniego, ale zadbany i dobrze ubrany facet zyskuje naprawdę wiele, szczególnie, że w przypadku facetów jest coś takiego jak "przystojny brzydal". A gruby, ale dobrze ubrany, zamienia się z "grubasa" w "misia".