Aktywne Wpisy

Ehhhhh, taka by wystarczyła dla chłopa, byle tylko była wierna i nie wyzywała od bambusów
#sebcel #szaramyszkadlaanonka
#sebcel #szaramyszkadlaanonka
źródło: xd
PobierzMoja przygoda z inwestowaniem zaczęła się przypadkiem pod koniec czerwca 2025. Dotychczas byłem pod wpływem teorii Krzysztofa Karonia, który głosił jakoby cały rynek kapitałowy to spekulacja i manipulacja przez wielkich graczy. Miałem myślenie, że giełda to morze w którym rekiny zawsze pozjadają płotki, nigdy odwrotnie.
Każdy gadał o inwestowaniu, XTB było wszędzie na YT.
A to kupię sobie jakieś ETF za parę złotych i zobaczymy co się stanie.
Wpadłem w ciągłe śledzenie, dopłacałem coraz
Każdy gadał o inwestowaniu, XTB było wszędzie na YT.
A to kupię sobie jakieś ETF za parę złotych i zobaczymy co się stanie.
Wpadłem w ciągłe śledzenie, dopłacałem coraz

mam FF i czasem ni z pupy ni z pietruchy zużycie pamięci wynosi > 2 gb ramu ( tylko 10 kart otwartych) i nawet jak zamykam karty to nie maleje. Przy wykorzystywaniu > 2 gb FF wyraźnie zwalnia i potrafi zacinać flasha..
Co siędzieje?
MAm i3 z hd4000 i 8 gb ramu. Rzecz raczej nie powinna występowac bo kiedys to nawet na 40 kartach otwartych chodził płynniej i nie zdarzały sięawarie wtyczek czy zmulenia takie.....
O co chodzi ?
Właśnie też teraz sprawdzam o co biega. Samo 700 MB to Flash plugin , a 500 MB Firefox.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@JesterRaiin: po co mam jakieśportafle jak Napisałęm, że normalny mi działał kiedys znacznie mocniejs obciążony bez zająknięcia. No chyba, ze nowe aktualizacja tak podziurawiły tego browsera, że sięnie nadaje. Często sięwtyczki wysypują. Gdzie ta konserwacja ?
@Matheus777: plugin zjada obecnie 30 mb a flash 2,2 gb a mam tylko 10 kart
jak włączam np video z vod tvp info to po paru min lui mi sie zawiesci ale jak uzywam tego skryptu do wycinania ze stron video i leci sam skrypt na czarnym tle to wtedy dziala jak trzeba ;./
@Kearnage: o właśnie.... od jakiegoś 1-2 lat mam wrażenie, że każda aktualizacja to coraz gorzej.