@goomowy: Na owoce Karolinki muszę jeszcze trochę poczekać, bo dopiero pojawiły się u mojej pąki, ale mam za to susz bhut jolokii i jakieś zamrożone habanero. Też mogą być?
@goomowy: Mam kilka pytań 1. Chciałem się pobawić w robienie sosów, jakie polecasz na początek? Coś fajnego, trochę ostrego, ale bez przesady, tak żeby każdy mógł zjeść.
2. Chciałem kupić w tym celu te malutkie słoiczki najmniejsze na świecie po koncentratach pomidorowych, nadają się do tego?
3. Przez ile taki sos jest dobry po otwarciu zakładając, że trzymam go w lodówce? Coś w stylu tygodnia, dwóch czy raczej miesiąca+?
źródło: comment_fwwXjXsst6RpTohqk3QFafgWUuPhCptO.jpg
Pobierz@gozergozer: Całkiem spoko lager. Skusiła mnie nazwa PRL. Takie bekowe piwko :P
1. Chciałem się pobawić w robienie sosów, jakie polecasz na początek? Coś fajnego, trochę ostrego, ale bez przesady, tak żeby każdy mógł zjeść.
2. Chciałem kupić w tym celu te malutkie słoiczki najmniejsze na świecie po koncentratach pomidorowych, nadają się do tego?
3. Przez ile taki sos jest dobry po otwarciu zakładając, że trzymam go w lodówce? Coś w stylu tygodnia, dwóch czy raczej miesiąca+?