Aktywne Wpisy

123_ +208
Aktualizacja 1.10:
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
- większa rozdzielczość,
- poprawiono timeline dla Chrisa Hemswortha (Seba wrzucał więcej filmów i wspominał go także później), dziękuję @Partacze
- odkryto jedną nano-markę, której czas istnienia był zbliżony do rozbłysku kosmicznego, podziękowania dla @Konto_tylko_na_chwile
#sebcel
źródło: 2025
Pobierz
matkabozyma +15
#hotelparadise Oglądał ktoś przed chwilą live z Olą na instagramie? Olka przez przypadek wypaplała, że Kubuś wygra hotel

1. Zwrot na swoj koszt i oddaja siano
2. Daja mi do wydania na GB 25 dolanow
3. Moge kupic kolejna kamerke za 55 dolanow (tą kupilem za 104)
1 opcja odpada i mysle czy brac 2. czy 3. opcje...
Druga kamerka mi nie jest potrzebna ale widzac ceny na allegro mozna by przycebulic i odsprzedac. Czy lepiej brac te 25$ i nie robic sobie problemow?
Co myslicie?
#gearbest #git2 #kamerasportowa
@DenverPn: edytowałem bo zauważyłem tag #itemyzchin
@demoos: i tak i nie, wsadzilem tam kawalek tasmy izolacyjnej i poki tasma sie nie odklei to trzyma te ustawienia ale 1 dzien a wg. tego co znalazlem w necie powinno trzymac troche dluzej... Pewnie ta bateryjka przez to ciagle rozladowywanie dostala juz...