Wpis z mikrobloga

• 1
Mircy od kiedy zacząłem regularnie dojeżdżać do pracy na moto zacząłem się zastanawiać nad jakością powietrza które się wdycha jadąc w sznurku samochodów. Tym bardziej że raz miałem nieprzyjemność wjechać w chmurę smogu i nie było to przyjemne uczucie. Brał ktoś z Was pod uwagę jazdę w masce pod kaskiem? Albo ma jakieś inne doświadczenia?

#motocykle #motowarszawa
xlukex - Mircy od kiedy zacząłem regularnie dojeżdżać do pracy na moto zacząłem się z...

źródło: comment_GA66DJEJNszm0jnvNZu2vPccQZJv3LAj.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xlukex: ją jak widzę dymiacego grata to wstrzymuje oddech i but, wyprzedzam. Ale fakt ,jest to problem, w lato szczególnie,jak były upaly ostatnio to udusić się można, nie dość że powietrze stoi to jeszcze dochodzi smog,ale ją generalnie wrażliwy jestem,nie potrafię oddychać gdy ktoś pali obok. Ksztusze się dymem :/
  • Odpowiedz
@tales_z_miletu: gdzie ja napisałem, że kominiarka ma filtrować drobnostki? Padło pytanie "brał ktoś z was pod uwagę jazdę w masce" - odpowiadam, że już starczy, że mam kominiarkę pod kaskiem. Nie wciskam tam nic więcej.
Czytanie ze zrozumieniem level hard.

@xSQr: nie noszę maseczki.
  • Odpowiedz
@xlukex: Zawsze się nad tym zastanawiam, kiedy widzę Janusza puszczającego bąki ze swojego dizelka, ale oprócz wyprzedzania takiego sprzętu nic z tym nie robię. Ciekawe czy są/kiedy się pojawią kaski z filtrami
  • Odpowiedz