Wpis z mikrobloga

@wojtek_bez_portek: czy ja wiem, mam grupe na swoim kierunku i zawsze ktoś wrzuca notatki jak inny poprosi, czesto sami z siebie wrzucaja ludzie co maja, ja swoje tez bo z kompa.
Jedynie roznica taka, ze ktos prosi o uzupełnienie pojedynczego wykladu, tak przed sesja poprosic o cały semestr to troche slabo
  • Odpowiedz
@Skyworld: oczywiście, że dla siebie. Ale nie widzisz najmniejszego dysonansu w tym, że Ty z----------z cały semestr, żeby mieć dobre notatki, a w tym czasie ktoś inny się o-------a? A na koniec chcę się wykpić hehe piwkiem?
  • Odpowiedz
@wojtek_bez_portek: branie pieniedzy za notatki to nowy wymiar januszowania na kierunkach po ktorych i tak czeka bezrobocie a ludzie uskuteczniaja wysig szczurow. Na moim kierunku mozna powiedziec jest b duza konkurencja ( wszyscy w tym samym czasie szukamy praktyk ktore sa b wazne) ale w czasie sesji kazdy wrzuca na grupe cokolwiek ma, jesli piszemy cos z podzialem na 2 grupy to po 10min juz ktos wrzuca foty pytan aby
  • Odpowiedz
@Pentylion: spoko, tylko u was działa to w dwie strony, bo raz jedna raz druga grupa. W dodatku to "swój rok".

A tu mamy laskę, której nawet nie znam i której nie chciało sie chodzić na zajecia, a teraz zbliża się zaliczenie a ona nie ma z czego się uczyć. Dla mnie to jakaś różnica..
  • Odpowiedz