Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Soczi: to były początki netu. nie było google wtedy. napster w chwili świetności został "skasowany"
żalu nie ma po nim, bo pliki często śmieciowe były. zresztą w tamtych czasach nikt nie haszował plików i czasami śmieci się ściągało. ale był i ssał muzykę. Hasło mp3 elektryzowało. każdy trzymał olbrzymie kolekcje mp3 na hdd i z hdd biegało się do kolegów. sam przez pewien czas byłem nieoficjalnym hubem bigając z kilkudziesięcio
  • Odpowiedz
@syn_admina: chodzenie z dyskiem po znajomych, pamiętam jak z kumpel podpięliśmy dwa dyski jako master. Coś się zjarało i oba dyski padły. On go zreanimował, a mój poszedł do kosza.
  • Odpowiedz
@Soczi: Pamiętam jak pobrałem z Aresa Folwark Zwierzęcy. Pech chciał, że po angielsku to Animal Farm i to nie był ten film.... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@enen: teraz już wiesz. Jesteś bogatszy w wiedzę. Wykorzystaj to! Mógłbyś np. zostać weterynarzem i pomagać koniom w rozmnażaniu się.
  • Odpowiedz
@onsok: dodaj do tego dźwięk wiadomości gg i uświadomisz sobie, że pewne rzeczy nie powrócą. Chociaż bardzo byś tego chciał, ale zawsze można miło powspominać te chwile ;)
  • Odpowiedz