PiS nie szło do wyborów z hasłem obniżek podatków.
@zakowskijan72: Ale kłamiesz. Albo masz cieżką sklerozę. Obiecywali podwyższenie kwoty wolnej od podatku i obnizenie VAT. W ciagu 100 dni. Kłamczucha Broszka podobno gotowe projekty ustaw miała.
Tymczasem odrzucili projekt ustawy o podwyższeniu kwoty wolnej od podatku w pierwszym czytaniu. Ale głupki dalej sie cieszą, bo w twarz im pluje ich ukochana partia.
@Andreth: Twój komentarz dość fajnie ukazuje jak te s---w@#$#%( wstaw co Ci pasuje) nas poróżniają ... od tych 26 lat "wolności" to są ci sami "ludzie" ( w cudzysłowie bo dla mnie to skórwysyny ).
@Prokoxu111: Na przyszłość, zamiast wstawiać śmieszne obrazki na portalu ze śmiesznymi obrazkami, proponuję nauczyć się rozróżniać pomiędzy "obaj", "obie" i "oboje".
"znajomy" z facebooka - pamiętasz jak tydzień temu miałeś katar i dałem ci chusteczkę? kiedy mi za nią oddasz?
prawdziwy przyjaciel - jesteś sparaliżowany i możesz ruszać tylko powieką? spoko stary, najważniejsze żebyś bawił się z nami, już wysyłam po ciebie helikopter
źródło: comment_6opWBeiNMQsyIYEdS19deWc0DlLgwcNt.jpg
Pobierz@zakowskijan72: Ale kłamiesz. Albo masz cieżką sklerozę. Obiecywali podwyższenie kwoty wolnej od podatku i obnizenie VAT. W ciagu 100 dni. Kłamczucha Broszka podobno gotowe projekty ustaw miała.
Tymczasem odrzucili projekt ustawy o podwyższeniu kwoty wolnej od podatku w pierwszym czytaniu. Ale głupki dalej sie cieszą, bo w twarz im pluje ich ukochana partia.
@Prokoxu111: Które z nich jest kobietą?
źródło: comment_BwGD6Xh6U1fqkUKqTZYOVOoGZI0ZpVYU.jpg
Pobierz@Prokoxu111: Typowe zachowanie osobników z niskim ego, nie potrafiących znieść krytyki. Pozdrawiam.
Komentarz usunięty przez autora