Aktywne Wpisy

Mlodazs +4
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko

psycha +137
Marzę o tym, by móc na widok policjanta odetchnąć z ulgą i pomyśleć, że jestem bezpieczny.

Jest to gra Arcade, podobna do ZigZag, jednak gameplay jest inny. Tutaj musimy wciskać prawą/lewą stronę ekrany, aby obrócić kulkę o 90 stopni w prawo/lewo. Poruszamy się w czterech kierunkach.
Gra jest już prawie skończona, jednak żaden Mirek nie zatwierdził mi tytułu ( ͡° ͜ʖ ͡°). Mam kilka typów, więc startuję z ankietą.
Głosujcie na nazwę która najbardziej się wam podoba i która waszym zdaniem pasuje od gry. Mile widziane również własne pomysły.
#gamedev #gryandroid #gry #ankieta
Tytuł gry:
Turn on to idiom, sprawdź sobie znaczenie i zobacz czy pasuje to do Twojej gry ( ͡º ͜ʖ͡º)
@RSGApps: @Crypton3: