Aktywne Wpisy

kleboldswaifuv2 +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

Patrzyłem nie ma AMA z pracownikiem takiej infolini, albo źle szukałem.
@qwelukasz: Wielkopolska
@qwelukasz: Nie za bardzo wiem o co Tobie chodzi. Jeżeli o możliwość odrzucenia połączenia, to nie, każde wpadało będąc zaogowanym do urządzenia. Mieliśmy możliwość rozłączenia już nawiazanego, ale tak aby "O tego numeru nie lubię, nie odbieram" to nie
1. Jaki Miałeś AR średnio
2. Ile na dzień odbierales telefonów?
3. Średnio jakie AR na CC/dzień?
4. Na czym stała centrala? Avaya czy coś innego?
5. Czy mieliście wallboarda
1. AR - nie kojarzę wskaźnika.
2. Około 10 połączeń na godzinę pracy
3. ad 1.
4. Avaya
5. Tak. Prezentowało AHT, D-SAT, ilosć osób czekającyhc w kolejce, ilosć konsultantów i
AHT to nie do końca średni czas rozmowy ale blisko :)