Aktywne Wpisy

Beesly +4
Dajcie jakąś fajną nazwę na gabinet weterynaryjny dla psów i kotków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki
#kiciochpyta #pytanie #rozowepaski #psy #koty #smiesznypiesek #zwierzaczki

danek01 +660
Chciałbym przypomnieć wam to złoto w wykonaniu #maxkolonko xD
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko
Czasami nawija jak #testoviron
#kolonko

ciekawy portal z informacjami o ruchu drogowym, więcej miast nadchodzi!
#lodz
Wcale nie chciałem Cię przekonać, sam przeanalizuj. Jak dla mnie ta firma to porażka, dane nie trzymają się kupy a do tego zarabiają na dostarczaniu policji informacji od użytkowników swoich nawigacji gdzie przekraczana jest prędkość i warto zastawiać pułapki
a w takie rewelacje jak
już kompletnie nie wierzę
A policji udostępniali dane i to wiele razy, również przy planowaniu fotoradarów
http://www.dobreprogramy.pl/TomTom-udostepnial-policji-predkosc-swoich-uzytkownikow,News,24692.html
@Sepzpietryny: na początku miałem wątpliwości, ale Ty jesteś tym niesławnym bojownikiem, Don Kichotem o Łódź, zbanowanym Mirkiem @Przygoda xD Niektore rzeczy są tak pięknie niezmienne :D :D :D
I nie zniknąłem bo zostałem zbanowany tylko się obraziłem na bandę szkolonych małp zwanych tu szumnie i na wyrost "moderacją"
@Sepzpietryny: na post już odpowiedziałem, to była uwaga do Ciebie, bo Twoje pisanie jest wciąż tak bardzo niezmienne i charakterystyczne, że musiałem sprawdzić czy Ty to Ty :)
- TomTom napisał, że Łódź jest najbardziej zakorkowana?
- o to #!$%@?! Do dupy majo te nawigacje, Łódź lepsza niż Wawa i Kraków! Nie znajo się, ja się znam bo jeżdżę po
A remont mostu mnie trwał tyle co przelotny opad śniegu, w Łodzi faktycznie było źle zwłaszcza zaraz po zamknięciu WZ ale później każdy znalazł swój objazd i było jako-tako, w Warszawie korki są permanentne a bez tego mostu był dramat