Aktywne Wpisy

mickpl +478
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Roneys +174
Nienawidzisz tej marki / popsuła ci dużo krwi = Plusujesz / zostawiasz komentarz
#pcmasterrace #laptopy #drukarki #popularnaopinia #niepopularnaopinia i generalnie #elektronika i #elektronikauzytkowa
#pcmasterrace #laptopy #drukarki #popularnaopinia #niepopularnaopinia i generalnie #elektronika i #elektronikauzytkowa
źródło: 1*SkLNru0jsXs1S-dEnRBEhw
Pobierz

Wrzuciłem do TEGO WPISU taki piękny meme. Właścicielka psa w-----a mnie na #czarnolisto podobnie jak mireczków, którzy pisali, że pies wygląda jak g---o. XD
W dodatku zaczęła wyzywać, że to @paprykarzszczecinski1 wygląda jak g---o i płakać, że jej psa wyzywają i nie mają kultury wobec zwierzaka. XDDDDDDD
źródło: comment_2QcglLUhZsWfHPe8FpTzSROLPe664xP6.jpg
Pobierz@paprykarzszczecinski1:
napisz obraźliwy komentarz
zostań za to obrażony
obraź podwójnie
Komentarz usunięty przez autora
Może i chamsko ale prawdziwie. Nie ma co kręcić gównoburzy. Myślała, że jak wstawi fote psa to co się stanie? Widać, że fota dla atencji była, i się przeliczyła. Jak na wystawie negatywnie ocenią psa to też jak właściciel powie ze juror ma brzydki pysk będzie
Komentarz usunięty przez autora
@krasecz: Nie chodzi o osobę ale o psa a to zasadnicza różnica. Ktoś może uwielbiać daną rasę z różnych powodów, ale nigdy nie jest w porządku żeby wytykać
źródło: comment_tcspWds0EieaD4Z1MdEai0V5jymjuWZh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jak ktoś wrzucił fote swojej tarantuli to masa memów, żeby spalić żywcem itp. to nie było takiej s----------j akcji jak tutaj z psem. Wyjmijcie kij z d--y.