Wpis z mikrobloga

@komitet_figli: Ta osoba ma serio coś nie tak pod czerepem, kiedyś ktoś w jej wpisie zapytał czemu mają taki pysk, podałem informacje z książki poświęconej w całości bullterierom o ich mutacji, po czym zostałem nazwany zjebem itp, ona chyba myśli, że te psy wieki temu wyglądały tak samo jak dziś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kaszkai: Nie powiem, bo co? To już nie mam prawa wyrazić swojej opinii bo ktoś może się obrazić? (już nie mówię tu o opinii o zwierzętach, a o innych rzeczach czy też zachowaniach). Nie wiem w jakim kręgu ludzi się otaczasz, ale szczerość to podstawa, a właściwie to bardzo mało ludzi to docenia i traktuje jako coś obraźliwego, a Ty najwidoczniej jesteś wśród tej większości skoro nie chciałabyś mieć do
  • Odpowiedz
@komitet_figli: Z precyzją nie ma problemu, wszak chodzi o Twój wpis:

Wrzuciłem do TEGO WPISU taki piękny meme. Właścicielka psa #!$%@?ła mnie na #czarnolisto podobnie jak mireczków, którzy pisali, że pies wygląda jak gówno. XD

W dodatku zaczęła wyzywać, że to @paprykarzszczecinski1 wygląda jak gówno i płakać, że jej psa wyzywają i nie mają kultury wobec zwierzaka. XDDDDDDD

Mi to wygląda na dość mocne pieczenie.
  • Odpowiedz
@kaszkai: Skoro wrzuca zdjęcie do internetu to niech się nie dziwi że obcy wyrażają opinię na temat wyglądu tego psa szczerze i bezpośrednio, a nie jak jej koleżanki które jej pewnie powiedziały że ma ładnego psa żeby tylko się nie obraziła. Dla mnie ten pies wygląda okropnie i nie widzę powodu żeby tego nie napisać.
  • Odpowiedz
@kaszkai: I to jest myślenie różowych. Jebniesz fote i wstawisz na fb czy wykop i tylko spróbuj dać inną opinię niż pozytywna to cham i prostak. Przez takie sytuacje mamy laski z owłosionymi łapami i z wąsikiem bo każda piszę, że pięknie wygląda na fotkach. Pies wygląda źle? Widziałem skatowane psy co wyglądały 100 razy ładniej. On wygląda tragicznie. Gdyby nie była to rasa psa to każdy by myślał, że
  • Odpowiedz