Aktywne Wpisy

b_oski +14

zielonka18 +438
#cyckinawosp Edycja 2025
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako
Koniec stycznia to, tradycyjnie już, czas na kolejną edycję spermiarskiej zbiórki #wgw na Uran dla Czeczenów z #wosp! Tym razem wpłacam po 25 gr za każdego plusa dla tego wpisu oraz po 100 PLN za każde zdjęcie cycków różowego paska z czasoznaczkiem i nickiem. Mam nadzieję, że w tym roku będziemy mieć więcej plusów, niż żaba.
Zdjęcia mogą być pod tym wpisem albo jako

#webdev #php #symfony #symfony2
Mam sobie zamówienie załóżmy które ma numer klienta ID = 1, edytuję sobie dane tego klienta w zamówieniu, zmieniam go aby był to pan o imieniue XYZ ABC i numerze dowodu 12345, znajduję takiego w bazie jeśli istnieje i zmieniam w zamówieniu tego klienta na tego znalezionego, robię persist na zamówieniu i teraz dzieję się tak:
jak nie ma detacha na zamówieie->getClient()
Co do wrzucania nowego z formularza to dziala to tak jak powinno.
Skoro nie używasz merge, to możesz zrobić setClient(znaleziony) przy znalezieniu i wtedy detach na tym z formularza. Wtedy bedzie ok.
public function flush($entity = null)
{
$xyz = new FinalCarUser();$xyz->import($finalCarUser);
$em->persist($xyz);
$em->flush($xyz);