Aktywne Wpisy
lubie-sernik +1006
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Lewusx +9
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Zazwyczaj firmy szukają programisty Java lub .NET.
Na targach pracy dowiedziałem się, że SAS szuka Javy i .NET-a w jednym. Myślałem, że pani z HR-u się coś pomieszało (że szukają po prostu dwóch osób). Ale patrzę i nie: https://sas.taleo.net/careersection/10060/jobdetail.ftl
Rzadko spotykane...
Co taka osoba robi? Pisze na zmianę funkcjonalności w Javie i .NET? Bardziej wydaje mi się, że np. integruje systemy w obu językach, czyli np. wystawia webserwisy z obu.
Wszyscy mówią, żeby się specjalizować. To ja wybrałem sobie Java/Spring (+AngularJS) i tego się uczę i piszę swoje projekty, chodzę na praktyki itd.
Ale na targach bardzo zachęcali na .NET. Może trochę kwestia marketingu Microsoftu, ale jednak odniosłem wrażenie, że więcej chcieli .NET-owców niż Javowców. Może jednak zmienić kierunek specjalizacji na .NET? Trochę tylko boję się , żeby Microsoft czegoś nie odwalił jak to już nieraz było (np. zostawienie na lodzie tych co pisali w XNA, czy teraz zamieszanie z nową wersją .NET Core i zoranie starej).
Jeśli dobrze czujesz się w Javie to klep sobie w tym. Pracę znajdziesz na pewno
Komentarz usunięty przez autora
Zeby nie bylo nie jestem fanbojem .NET-u, Javy, kolo traby lata mi technologia, jezyk framework.
Komentarz usunięty przez autora
@Bauzzer: Dokładnie, programowania funkcyjnego należy unikać jak ognia. Bo jeszcze przypadkiem @mk321 nauczyłby się czegoś przydatnego i co wtedy?
@mk321: to akurat dobry krok