Wpis z mikrobloga

• 1352
O matko, czego ja się dowiedziałem. Przyjeżdżam dziś do hurtowni po towar, a tu na parkingu bagiety trzymają kierowcę TIRa. Dlaczego? Od początku.
W okolicach Kępna dziewczyna łapie stopa. Staje TIR, dziewczę wsiada, chce do Wrocławia, kierowca zaprasza. Po kilku minutach tenże pyta się, czy może sobie zmarszczyć freda, zwalić konia, czy jak to niektórzy mówią, masturbowac się ( ͡° ͜ʖ ͡°) Młode dziewczę przerażone, ale zgadza się, bo może zgwałco. Pan dochodzi, wyciera się, podwozi w okolice Obornickiej we #wroclaw i odjeżdża w stronę A4. Szybki telefon na policję "gwałco"! Jedyne co zapamiętała w szoku to czerwona kabina z naczepą z głową faraona. Zero tablic, nic innego. I tu najlepsze, policja znalazła takie auto w minutę, bo stał przed bramą, przywieźli dziewczynę, to nie on. Chłopak obsrany, że go o coś oskarżają, ogólna zadyma. Dopiero przed chwilą przypomniało jej się, że on właściwie nie wjechał na Wrocław tylko dalej i właściwie to ona już czasu nie ma bo na święta jedzie i właściwie to nie było gwałtu, więc ona ucieka. Muszę jechać dalej a ciekaw jestem co to będzie. Prawdziwa #logikarozowychpaskow i #logikaniebieskichpaskow
  • 148
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ediz4: ciekawe jakbys zareagowal, jakby bliska Cii kobieta powiedziala, ze wlasnie jechala stopem i jakis janusz zmarszczyl przy niej freda za jej zgoda

@pesia: dopilnowałbym żeby więcej sama nie jechała stopem skoro boi się odmówić. Poza tym co to za argument ze jak mu pozwoli zwalić konia to jej nie zgwałci, możliwe właśnie ze się nakręci i będzie sobie pozwalał na coraz więcej, więc moim zdaniem bezpieczniejsza by
  • Odpowiedz
Od teraz będę wzywał bagiety jak jakaś para będzie się obok mnie całować. Nie ważne czy w policzek czy usta, da radę to podciągnąć pod inną czynność seksualną. Jest ich dwoje, ja sam, czyli mogę czuć się wystraszony, a nie wiadomo czy zaraz się nie rzucą na mnie.
  • Odpowiedz
Jak widzę, część wykopków na serio nigdy nie była poza piwnicą, skoro nie rozumie, że dla wielu kobiet taka sytuacja może być śmiertelnie przerażająca i na dodatek upokarzająca. Dlatego właśnie jednocześnie wzywa pomocy po czym stwierdza, że musi wracać do domu.
Nie dość, że jest totalny szok, ktory jej pewnie zostanie na lata to to polskie k---a głupie społeczeństwo traktuje takie sytuacje jako dobrą okazję do hehe beki. Nawet policjanci czesto nie
  • Odpowiedz
  • 23
Gdyby dziewczyna jak sugerują niektórzy nie zgodzila się na to żeby gościu się zadowolil i w konsekwencji ją zgwałcił to wykopy by pialy o tym jaka była durna i przecież mogła się domyśleć, że pytając o takie sprawy facet musiał być już napalony i sama sobie winna. Tak czy siak to wina kobiety a nie zboka, który dziś się masturbuje "za zgoda" (co to za zgoda wymuszona i podjeta ze strachu), a
  • Odpowiedz
@dzejzon: może ja się wypowiem jako osoba, która jest zaangażowana w środowisko autostopowe. Takie sytuacje niestety są na porządku dziennym. Jednak bardzo rzadko się zdarza, że dochodzi do "innych czynności seksualny", bo dziewczyny opowiadają sobie jak radzić sobie w takich sytuacjach. Wystarczy zwykłe "nie" albo jakiś pojazd na kierowcę w stylu "mam potrzymać za Ciebie kierownicę?" albo "nie boisz się, że Cię wyśmieję?". Są różne "teksty", których skuteczności wynosi 99%.
  • Odpowiedz
Jakby przy Twojej wystraszonej córce/matce/dziewczynie obcy facet zrobił sobie dobrze, to rozumiem, że byłoby dla Ciebie OK? Bo g---t to tylko i wyłącznie penetracja?

@rdza: kto nigdy nie spalowal wiplera przy pasazerze zlapanym na stopa niech pierwszy rzuci kamieniem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Boze co za patola umyslowa sie tu zbiera, creme de la creme XD
  • Odpowiedz
  • 10
@neib1:

Zdajesz sobie sprawe z tego, jalie furtki moze otworzyc rozpatrywanie tej sprawy jako gwalt? Wyrwiesz dziewczyne na imprezie, ona sie zgodzi, przelecisz ją, a na następny dzień powie, że ją zgwałciłeś, bo byłeś łysy i się rzekomo ciebie bała. Zachowujcie sie w koncu jak dorosli, wyrazila zgode i koniec tematu, gwałtu nie było - siłą jej w kabinie nie trzymał, po propozycji mogła powiedzieć, że chce wyjść.
  • Odpowiedz
@ruszka: Wydaje mi się, że czas jaki zmarnowałeś na napisanie tego posta wynika z wtórnego analfebetyzmu, braku umiejętności wyciągania wniosków i samokrytyki.
Początkowo serio chciałem odpowiedzieć, ale najpierw zdziwiłem się po co właściwie napisałeś do mnie pierwsze zdanie, potem zobaczyłem kolejne i no sorry, ale byłoby dla mnie obrazą dyskutować z takim gównozlepkiem słów.
  • Odpowiedz
  • 1
@neib1:

Wydaje mi sie, ze zamiast odniesc sie do argumentów, wolales wypluc jedno wielkie ad personam, bo jestes glabem i nie potrafisz dyskutowac na poziomie. Pozdrawiam!
  • Odpowiedz
@dzejzon: dziewczyna prawdopodobnie cudem uniknęła zgwałcenia, przeżyła naprawdę niebezpieczną i nieprzyjemną sytuację, jest przerażona, upokorzona i chciałaby być już w bezpiecznym miejscu. Czy naprawdę można dziwić się jej zachowaniu?

• Odpowiedz
@ruszka: Argumentów na co? Twój post nie odnosi się do mojego. To bełkot. Np. po co napisałeś mi pierwsze zdanie? Przecież ty nawet nie wiesz o co tobie samemu chodzi.
  • Odpowiedz