Wpis z mikrobloga

• 0
@el-em: nie wiem ale liczyłem ze dla jakiegoś wampirzego lorda i wbije wesley snipes i r------e go w drobny mak

• Odpowiedz
@el-em: trochę nieuważnie oglądałeś. Dzieciaki były drenowane do zasilenia tej komory z chińskimi symbolami, którą kilka razy pokazywano, a służy prawdopodobnie do wskrzeszania (stąd na końcu The Hand wykopało Elektrę z grobu i ją tam wstawiło, licząc na jej ożywienie). Nobu zapewne sam z niej korzystał, stąd mógł powrócić do świata żywych. No ale teraz, gdy został rozczłonkowany, nie ma czego ożywić, bo ciało zniszczył Stick.
  • Odpowiedz
@xvlk: być może zostanie to rozwinięte w przyszłym sezonie, ale słyszałem też taką wersję, że ta dziura miała służyć do wyciągnięcia tej komory spod ziemi. Choć z drugiej strony wydaje mi się to trochę naciągane... potrzebowali do tego tak ogromnego dołu?
  • Odpowiedz
@NieGodny: No że do zasilania to ja wiem, ale czy to była zwykła krew, czy oni byli jacyś specjalni? Znalazłem to: http://marvel.wikia.com/wiki/Purple_Children_(Earth-616) bo w sumie w jednej scenie jak ninja odbili ich ze szpitala to ten syn tego księgowego w czasie ucieczki powiedział do tego co go trzymał "powstrzymajcie ich" i on wtedy rozwalił rurę, trochę to wyglądało jakby nim sterował.
@xvlk: Ten typ to Stone, tyle wiem
  • Odpowiedz
@el-em: raczej to nie są Purple Children. Co najwyżej te dzieciaki były przez The Hand zmanipulowane i dobrowolnie się poddały, bo wierzyli w ich ideologię i cele.
  • Odpowiedz