Aktywne Wpisy
olaf_wolominski +65
Najgorsze co można zrobić dziecku to przekazać mu słabe geny
Niski wzrost
Wąski frejm
Słaba morda
Musisz mieć dobre DNA bo inaczej będziesz nikim
Potem w wieku 20 lat zdajesz sobie sprawę że 80% kodu genetycznego twoich starych można wyrzucić do kosza.
Jak to się dzieje że niektórzy mogą nawet nasrać na chodnik, a inni i tak ich uwielbiają
Jak to jest że niektórzy potrafią napluć julce w twarz a potem kazać
Niski wzrost
Wąski frejm
Słaba morda
Musisz mieć dobre DNA bo inaczej będziesz nikim
Potem w wieku 20 lat zdajesz sobie sprawę że 80% kodu genetycznego twoich starych można wyrzucić do kosza.
Jak to się dzieje że niektórzy mogą nawet nasrać na chodnik, a inni i tak ich uwielbiają
Jak to jest że niektórzy potrafią napluć julce w twarz a potem kazać
JohnWayneGacy +60
Jakaś młoda laska szła z dwoma młodymi oskarkami, zajmowali cały chodnik i jako że gardzę normictwem to wjechałem lasce z bara aż się przewróciła
O dziwo nikt nic nie zrobił.
Ja chyba już oszalałem, kiedyś odwalę coś brutalnego, diabeł przejmuje nade mną kontrolę, odmęty szaleństwa
#przegryw
O dziwo nikt nic nie zrobił.
Ja chyba już oszalałem, kiedyś odwalę coś brutalnego, diabeł przejmuje nade mną kontrolę, odmęty szaleństwa
#przegryw
Czy uwazasz ze zrobienie loda obcemu facetowi to zdrada?
Przed swoimi mezami udaja cnotki bo sie wstydza i tak cale zycie w klamstwie.Znalem taka co bardzo chciala na dwa baty ale mowila mi ze musialo by byc dwoch obcych facetow.
@rANDOMpERSON: skoro te dwie odpowiedzi współistnieją ze sobą, to wynika z różnicy takiej, że pierwsza zakłada, że całowanie to nie zdrada, a druga ze zdrada, dobrze rozumuję?