Mirki pomóżcie :) Kiedyś prowadziłem firmę utylizacyjną i do utylizacji dostałem rysiki do tabletów fujtisu - całkowicie nowe, więc pewnie ktoś z firmy utylizującej zamówił nie te co trzeba. Wyglądają one tak : http://www.ebay.com/itm/NEW-FUJITSU-OEM-STYLUS-PEN-2-PC-SET-T731-T732-T734-T901-T902-T904-T935-Q775-Q665-/321899885156?hash=item4af2ba7264:g:wVMAAOSwwE5WVNIM I na ebayu widzę już którąś aukcje, gdzie rysiki szybko schodzą w cenie ~ 40$ Mam takich rysików 42 sztuki - szkoda, aby leżały i się kurzyły skoro można na nich zarobić. Problem tkwi w tym, że wystawiałem je na allegro i przez rok sprzedał się jeden (╯︵╰,) Jak założyłem konto na ebay'u i wystawiłem aukcję to mi zbanowali i konto i aukcję. Macie Mirki pomysł co z tym zrobić? Może jakiś Janusz biznesu będzie wiedzieć? ( ͡°͜ʖ͡°) #januszebiznesu #tablet #biznes #ebay #allegro
@kubso: Takiego maila mi wysłali "Twoje konto w serwisie eBay zostało zawieszone, ponieważ ostatnie, podjęte na nim działania wzbudziły wątpliwości związane z bezpieczeństwem. Zastosowaliśmy ten środek zapobiegawczy, aby chronić naszych użytkowników. Jednocześnie musimy się upewnić, że wspomniane działania nie wywołały żadnych szkód, nawet nieumyślnych, społeczności eBay."
@takcos1313: jesli maja jakas wartosc to wrzuc od 0.99 albo 19.99 (ale tu wiecej zaplacisz) czym blizej konca aukcji tym wyzej w wyszukiwarce ebay pewnie chciales wrzucic 40 szt po 40 dolarow na nowym koncie i sie nie spodobalo...
Kiedyś prowadziłem firmę utylizacyjną i do utylizacji dostałem rysiki do tabletów fujtisu - całkowicie nowe, więc pewnie ktoś z firmy utylizującej zamówił nie te co trzeba.
Wyglądają one tak : http://www.ebay.com/itm/NEW-FUJITSU-OEM-STYLUS-PEN-2-PC-SET-T731-T732-T734-T901-T902-T904-T935-Q775-Q665-/321899885156?hash=item4af2ba7264:g:wVMAAOSwwE5WVNIM
I na ebayu widzę już którąś aukcje, gdzie rysiki szybko schodzą w cenie ~ 40$
Mam takich rysików 42 sztuki - szkoda, aby leżały i się kurzyły skoro można na nich zarobić. Problem tkwi w tym, że wystawiałem je na allegro i przez rok sprzedał się jeden (╯︵╰,)
Jak założyłem konto na ebay'u i wystawiłem aukcję to mi zbanowali i konto i aukcję.
Macie Mirki pomysł co z tym zrobić? Może jakiś Janusz biznesu będzie wiedzieć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#januszebiznesu #tablet #biznes #ebay #allegro
czym blizej konca aukcji tym wyzej w wyszukiwarce ebay
pewnie chciales wrzucic 40 szt po 40 dolarow na nowym koncie i sie nie spodobalo...