@fl4izdn4g: Dokładnie. Musiałby być na poprzednich monitoringach, chociażby z wspomnianego serwisu komputerowego (a jego właściciele nie mieli problemu z publikacją jednego nagrania, więc nie mieliby chyba oporów z innymi fragmentami), żeby mógł mieć jakiś związek z wydarzeniami na końcu Mostowej. Robienie szumu...
@yo666: Komenty znikają z głównej strony na FB (Zaginęła...) Ale jest jeden plus z tego wszystkiego :> Arioch Robert mąciciel na grupie przyznał się, że jest "Piotrem" domniemuję, że Piotrem Hoffmanem. Dosłownie jak w brazylijskiej telenoweli. @katyperry92 gdzie popcorn? ( ͡º͜ʖ͡º)
@fl4izdn4g: Dzięki. Tu trzeba naprawdę być cały czas na bieżąco, jeden dzień w plecy i już nie wiadomo kto jest aktualnym podejrzanym. Ariocha kojarzę, jeśli to on jest Hoffmanem, to czy on czasem nie sprzeczał się sam z sobą? Dziwny jest ten świat...
@fl4izdn4g: ale czasem mam też swoje życie i do tego brak telewizji. o motywie DNA to pamiętam jak mówiła prokurator, ale nie pamiętam słów o dostawczaku...a psy..trudno byłoby ich nie zapamiętać. Na tym co mówią też bywa, że się skupiam..ale czasem jego słowa rozmijają się z prawdą.
@Lougia: Ach ten fejm (⌐͡■͜ʖ͡■) Tak naprawdę mogłem źle zinterpretować te słowa, bo ja jestem starej daty. Za moich czasów jak nie było tylu grup była grupa Pana Hoffmana, która z normalnej grupy przekształciła się w grupę tajne przez poufne przed przeczytaniem spalić. Pan Hoffman chciał wiele rzeczy od ludzi z FB uzyskać włącznie z danymi osobowymi, telefonami itp. Ogólnie pan Hoffman
Och jakżeż trzeba mieć na$%^ w głowie, żeby tworzyć sobie alternatywne tożsamości na FB by komentować, sugerować, oskarżać. Nie wiem kim jest Peter Hoffaman, ale wiem, że powinien się leczyć (może jak będzie miał szczęście wyląduje w tym samym szpitalu, co wszyscy byli Ewy T.).
#ewatylman
Arioch Robert mąciciel na grupie przyznał się, że jest "Piotrem" domniemuję, że Piotrem Hoffmanem. Dosłownie jak w brazylijskiej telenoweli. @katyperry92 gdzie popcorn? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tu trzeba naprawdę być cały czas na bieżąco, jeden dzień w plecy i już nie wiadomo kto jest aktualnym podejrzanym.
Ariocha kojarzę, jeśli to on jest Hoffmanem, to czy on czasem nie sprzeczał się sam z sobą? Dziwny jest ten świat...
o motywie DNA to pamiętam jak mówiła prokurator, ale nie pamiętam słów o dostawczaku...a psy..trudno byłoby ich nie zapamiętać. Na tym co mówią też bywa, że się skupiam..ale czasem jego słowa rozmijają się z prawdą.
źródło: comment_WBAjxXQHn1NwK6COLENplbosSVykYFqD.jpg
PobierzNie wiem kim jest Peter Hoffaman, ale wiem, że powinien się leczyć (może jak będzie miał szczęście wyląduje w tym samym szpitalu, co wszyscy byli Ewy T.).
Widzisz, jednak nie ogarniam tych grup bo mnie to ominęło ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_gXv2qGygOU8t0QtSd3Z7HhYAVjqPg0Le.jpg
Pobierzźródło: comment_t5EBJVvZfr3tF7S3kT8KdfCnIsxhjPzm.jpg
Pobierzźródło: comment_9xa2JLkmmdxt4sOzBVE9sW02FBbuKDQv.jpg
Pobierz