Wpis z mikrobloga

@taksepacze: kurde jak śledzisz ten tag. Przecież to podstawa. Wszyscy skupiają się na monitoringach z dupy, zamiast wsłuchać się w to co miała policja i prokuratura do powiedzenia. O psach z Niemiec zrobiło się wielkie halo, ale chyba już w styczniu o tych psach była mowa. Mówię chyba bo nie zapisuję sobie każdego filmiku, ani wzmianki o ET w folderach z datami ( ͡ ͜ʖ ͡)
@fl4izdn4g: Dokładnie. Musiałby być na poprzednich monitoringach, chociażby z wspomnianego serwisu komputerowego (a jego właściciele nie mieli problemu z publikacją jednego nagrania, więc nie mieliby chyba oporów z innymi fragmentami), żeby mógł mieć jakiś związek z wydarzeniami na końcu Mostowej. Robienie szumu...
@fl4izdn4g: ale czasem mam też swoje życie i do tego brak telewizji.
o motywie DNA to pamiętam jak mówiła prokurator, ale nie pamiętam słów o dostawczaku...a psy..trudno byłoby ich nie zapamiętać. Na tym co mówią też bywa, że się skupiam..ale czasem jego słowa rozmijają się z prawdą.
@Lougia: Ach ten fejm ( ͡ ͜ʖ ͡) Tak naprawdę mogłem źle zinterpretować te słowa, bo ja jestem starej daty. Za moich czasów jak nie było tylu grup była grupa Pana Hoffmana, która z normalnej grupy przekształciła się w grupę tajne przez poufne przed przeczytaniem spalić. Pan Hoffman chciał wiele rzeczy od ludzi z FB uzyskać włącznie z danymi osobowymi, telefonami itp. Ogólnie pan Hoffman mącił
Pobierz f.....g - @Lougia: Ach ten fejm (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Tak naprawdę mogłem źle zinterpretować t...
źródło: comment_WBAjxXQHn1NwK6COLENplbosSVykYFqD.jpg
Och jakżeż trzeba mieć na$%^ w głowie, żeby tworzyć sobie alternatywne tożsamości na FB by komentować, sugerować, oskarżać.
Nie wiem kim jest Peter Hoffaman, ale wiem, że powinien się leczyć (może jak będzie miał szczęście wyląduje w tym samym szpitalu, co wszyscy byli Ewy T.).