Wpis z mikrobloga

@mmamia: Tam gdzie się kręci na początku jest parkomat. Po co tam podchodzi w środku nocy można gdybać, może zaparkował i sprawdza od której jest strefa
  • Odpowiedz
@mmamia: Nie ma co narzekać, dobre i to, przecież nie zapłaciliśmy adamomentu telewizyjnego.
Resztę pokaże fakt w następnym odcinku.
To ciekawe, że im bardziej chca ukryć przed nami jakieś fakty tym bardziej wyciekają . Poczekamy....mamy przeciez czas ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@Lama007: Masz rację to jest Mostowa 6, ale jak spojrzycie na mapę to jest dość daleko od mostu Rocha. Ok patrząc na ten czas gość mógł być w pobliżu mostu Rocha, ale musiałyby go chwycić wcześniejsze kamery serwis komputerowy i wierzbowa. Chyba, że jako geniusz zła skrzętnie omijał monitoring i na tym z Mostowej 6 wpadł ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://www.google.pl/maps/@52.4052453,16.9391937,3a,76.5y,55.98h,79.05t/data=!3m6!1e1!3m4!1s5FBnTyM7eBFOsbjuNMg1fw!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1
  • Odpowiedz
@taksepacze: ale jakie fakty? Ja tu widzę tylko to, że Poznań o godzinie 3 - 4 nie jest wcale takim wyludnionym miejscem. Uwierzyłbym, że gość mógłby być umoczony gdyby pojawił się na monitoringu z serwisu komputerowego lub jako piksele z monitoringu na Wierzbowej. Biegnącego faceta z poprzedniego monitoringu też można by zweryfikować pokazując monitoring z serwisu komputerowego, na którym podjeżdża/odjeżdża tramwaj. Wtedy wystarczy monitoring MPK i wszystko wiadomo czy biegł
  • Odpowiedz
@fl4izdn4g: Odpowiem jeszcze sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°) O tym gościu biegnącym wspominał już Borowiak chyba w grudniu... i wtedy już mieli zeznania tego typa. Niestety nie mogę teraz znaleźć filmiku z tego briefiengu, więc możecie mi nie wierzyć.

• Odpowiedz
@taksepacze: Nie ten uciekający. To był chyba briefing, na którym Borowiak mówił o samochodzie dostawczym, w którym szukali śladów DNA. Wtedy to wspomniał, że na monitoringu pojawiła się młoda osoba, która biegła. Po jej przesłuchaniu okazało się, że biegła na tramwaj.
  • Odpowiedz