Wpis z mikrobloga

dalej nie kminie kolejnosci wykonywania sie tych watkow

@bohater:
Bo nie ma kolejności, wątki są niezależne (no chyba że dodamy jakieś synchronizacje itd, ale to inna sprawa), równie dobrze wątek C może wyświetlić C0 C1 C2 i DONE zanim A i B wyświetlą pierwszą wiadomość, kompletny random, szczególnie że jest tu nawet randomowy sleep.
Więc można tylko polegać na tym co dany wątek robi, bo on już na pewno ładnie
  • Odpowiedz
@controll: Ale nie każdy uczy się w szkole, tylko sam w domu z internetu, jak zaczynałem to niezbyt mnie interesowało ci i jak się dzieje i działa, dopiero jak się bardziej wgryzłem i było mi potrzebne to poznawałem wszelkie szczegóły.
Więc niech się uczy dalej i tyle, nie ma co się kłócić o to jak ktoś się uczy.
  • Odpowiedz
@controll: Jak bym się uczył zgodnie z kolejnością to aktualnie bym jadł czipsy i grał w wiedźmina, bo nigdy by mnie to nie zainteresowało. Na szczęście w pewnym momencie uznałem że pier... wszelką teorię i po prostu poszedłem pisać.
Nie każdemu, szczególnie w przypadku pierwszego języka, odpowiada taka "akademicka"/"szkolna" nauka, można się łatwo zniechęcić.
  • Odpowiedz
@Legol: @controll: @GotoFinal: a podpowiecie jeszcze jak tutaj? Wydaje mi sie, ze C jest nieprawdziwa, ale to tylko moje przypuszczenie, po prostu pozostale maja dla mnie wiecej sensu.

a. The server listens for client connections at port 8080. - 100% poprawna
b. The server will terminate automatically after 10 seconds
c. If a client connects to the server it will receive the message HTTP/1.0 200 OK
bohater - @Legol: @controll: @GotoFinal: a podpowiecie jeszcze jak tutaj? Wydaje mi s...

źródło: comment_eSnXRfaoi33uxIkKHmMGjTfPmuZCM4Re.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz