Aktywne Wpisy

smutny_kojot +434
źródło: 20250805_083623
Pobierz
Besalama +943
Dojrzałość to uświadomienie sobie, że w filmie „Titanic” Rose postanawia wrzucić do morza wisiorek wart 250 milionów dolarów ku pamięci bezrobotnego mężczyzny. Zupełnie ignoruje fakt, że odkrywca, który doprowadził ją do wraku statku, poświęcił całą swoją karierę na odnalezienie tego naszyjnika. Mimo to, trzymała go przez dekady, na wypadek gdyby wróciła na miejsce katastrofy, tylko po to, by wyrzucić go do oceanu bez żadnego powodu…
Tymczasem zręcznie pomija fakt, że pozwoliła Jackowi
Tymczasem zręcznie pomija fakt, że pozwoliła Jackowi
źródło: rose
Pobierz

Oraz drugie pytanie. Czy jest jakaś możliwość cofnięcia operacji dokonanie przez makro, czyli w moim wypadku ustawionego skrótu z kopiowaniem danych liczbowych. Coś na zasadzie Ctrl+Z ? Często zdarzy mi się wkleić dane nie w ten wiersz co trzeba za pomocą tego makra, lecz wtedy Ctr+Z ani strzałka do cofania operacji na wstążce jest nieaktywna, przez co zostaje z rozjechanym arkuszem i muszę poprawiać ręcznie. Często mi się to zdarza gdyż kopiuję sporo danych, wcześniej cofałem sobie Ctr+Z a teraz po użyciu makra nie wiem jak cofnąć tą operację, da się jakoś? #excel #pytanie #msoffice
źródło: comment_C6AqhfLczPIoq8trmW5yX0Ht5zy38aV0.jpg
PobierzNa drugie pytanie odpowiedzi nie znam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeżeli zastąpienie nową wersją nie pomaga to niestety nie wiem jak pomóc...
Ale to tylko kosmetyka (po prostu mam na pulpicie masę skrótów do lokalizacji na serwerze firmowym i stąd ten dopisek o zmianie nazwy...)