Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@brass: Mysle ze cena/jakosc naprawde niszczy. jedyne czego brakuje do 10/10 to odbrobine wiecej pelni, poza tym ? Mysle ze jeden z 3 najlepszych w Polsce a w tej klasie cenowej najlepszy, powiedzialbym nawet ze jest tani.
  • Odpowiedz
@piwazazywa: ale teraz tak na powaznie, nie picie tego piwa z powodow religijnych jest jeszcze glupsze od pamietnego wylewania ciechana. #kopyra robi z siebie jakas katolicka ksiezniczke bo jak wiadomo Bog nie ma nic lepszego do roboty tylko oglada etykiety butelek od piwa ktore #kopyra wypil. Moze nawet subskrybuje kanal ?
  • Odpowiedz
@Bajo121: @majkelr: @AleBrew: Wydaje mi się że Kopyr utracił całą swoją powagę blogera piwnego już pewien czas temu, więc naprawdę szkoda zawracać sobie głowę brakiem recenzji na jego kanale, czy samym kanałem ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@Bajo121: Gdzie kupowałeś Bafometa? Wykupiłeś wszystko czy została jeszcze butelczyna?
  • Odpowiedz
@Bajo121: @mozzie: Ja, jak czegoś nie lubię lub przeszkadza mi to z różnych względów, to też nie reklamuję na siłę i nie mówię jakie to jest złe. Jakby postanowił nagrać recenzję i zjechał od góry do dołu tą etykietę, to też byście pisali cwel. Kiedyś zrobił tak z Golden Monkiem z AleBrowaru i odbiło się to czkawką ;)
  • Odpowiedz
@AleBrew: W dziennikarstwie piwnym chyba chodzi o to żeby być obiektywnym wobec samego piwa, na które etykieta naprawdę nie ma żadnego wpływu. Nie chodzi nam o to że jest ładna/brzydka, tylko to że jest naprawdę kuriozalnym powodem żeby nie oceniać prawdopodobnie jednego z lepszych, nowych krajowych piw rzemieślniczych.
  • Odpowiedz
@AleBrew: Masz rację że recenzje nie mogą być do końca obiektywne. Chodziło mi o obiektywność w sensie "nie patrzę na markę, etykietę, grubość koperty ( ͡° ͜ʖ ͡°) , kształt czy kolor butelki, tylko na to jak smakuje". Wydaje mi się że jakby chciał zachować się profesjonalnie, to by nagrał tą recenzję bez wspominania/zatrzymywania się przy etykiecie. Jakby ktoś Cię prosił żebyś przetestował Ferrari to chyba
  • Odpowiedz
@Bajo121: Tak tylko jeszcze wtrącę, że z tą odpowiedzialnością za słowa @AleBrew ma jednak trochę racji. Wyrażanie w filmach swoich poglądów na temat piwa #doctorbrewcwel, a wyrażanie swoich poglądów na temat religii to niestety jest pewna różnica. Zwłaszcza w tak konserwatywnym kraju ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz