Aktywne Wpisy
dzieju41 +5
O cie hui zabukowałem wczasy na Cyprze, będę wynajmował samochód a tam ruch lewostronny. Nigdy tak nie jeździłem. Jakieś porady dla kierowcy.
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
#cypr #podrozujzwykopem #ruchlewostronny #samochody #pytaniedoeksperta
cffelson +40
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Do wygrania jest zestaw Miracoil 10szt mix lub Miracoil 20 mix (naturalny olejek kokosowy z domieszką ziół w dwóch smakach). Do czego mi ten olejek pewnie się zastanawiacie? A do tego, żeby mieć naturalnie białe i zdrowe zęby. O działaniu dowiecie się więcej na naszej stronie http://miracoil.pl/ i stronie produktu http://miracoil.pl/produkt/miracoil-10szt-mix/
Zasady są proste:
1. Plusujesz ten wpis to masz szansę na zestaw 10 sztuk
2. Plusujesz ten wpis i lajkujesz nasz profil na FB link to masz szansę na zestaw 20 sztuk.
3. Zielonki biorą udział, ale te zarejestrowane do 10.03.2016 do godziny 13.00
Nagroda jest tylko jedna ;) ale gdy przekroczymy 1000 plusów pomyślimy nad dodaniem kolejnej ;) a dla tych co nie mają szczęścia mamy szybką promocję (ważna do jutra) kod zniżkowy -25% na cały koszyk. Wystarczy wpisać kod TYLKOMIRKO podczas składania zamówienia.
Losowanie w niedzielę 12.03 o 22:00 przez #mirkorandom
Moim zdaniem problemem jest również Wasza argumentacja. Nasz produkt jest dobry bo:
1) jest w saszetce i łatwo go stosować podczas podróży
2)
@miracoil: widzą skład już po zamówieniu i dostarczeniu produktu kupionego w ciemno? Jak sami piszecie wyżej - składu na stronie nie było/nadal nie ma (nie będę nawet odwiedzał). Kaszubski V2 i tyle.
Cała kuracja miesięczna to koszt ok 100zł bez żadnej zniżki itp., a wy argumentu że dla mirków jest 25% mnie trzymacie się jakbyście już tonęli.
Koszt kupienia słoika majonezu 10zł
Wiec po kiego wała mam się męczyć i samemu robić jak tyle samo kosztuje kupienie co zrobienie.
(Jakby ktoś miał podrażnienia w jamie ustnej, to serdecznie polecam np. olej lniany - zwykły i tani wystarczy)
to chętnie te badania byśmy zobaczyli.