Aktywne Wpisy
Badmadafakaa +139
Wojciech_Skupien +89
Codziennie wstaję o 3:40. Budzik o tej porze brzmi jak krzyk dziecka w nocy – niespodziewany, przeszywający każdą komórkę w moim ciele. Serce uderza szybciej, zanim umysł zdąży się w pełni obudzić. Te wczesne pobudki stały się moją rutyną, niemal odruchową. Sięgam po przygotowane dzień wcześniej ubrania, twarz przemywam lodowatą wodą, a ręce, znając każdy krok na pamięć, sięgają po szczoteczkę do zębów.
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
- musisz tak cały czas siedzieć na tym telefonie? z kim tam gadasz?
- a z kumpelą, zdaje jej relacje i tak gadamy
- ale teraz jesteś ze mną więc chyba wypada go schować co?
- oj no dobra już już hihihi
poszliśmy do knajpy na kawę, tam było w miare, rozmowa się kleiła wiec myślałem że będzie już ok, siedzimy tak sobie i nagle słysze znowu ten j----y brzdęk messendżera, oczywiście znowu tel w łapę i na nim siedzi, pomyślałem sobie że to są jakieś żarty, jest ze mną na spotkaniu i nie może na te kilka j------h godzin nie ruszać fona? więc mówię jej, sorry ale musze na chwilę wyskoczyć do toalety, ona ok jak gdyby nic, wyszedłem z tej knajpy i nawet się nie skiminiła że mnie tam nie ma, bo od tamtej pory minęło z pół godziny i żadnego telefonu od niej XD czekam teraz na kumpla z którym idziemy w plener XDD ciekawe czy się przyczepi później co ja o-------m ale teraz mi to lata XD
#podrywajzwykopem #heheszki nie będzie jednak z tego #zwiazki xd
@barszczowo: zapłaciłem przy wychodzeniu, powiedziałem że za kawe przy tamtym stoliku i rzuciłem dyszke, chciałem najszybciej stamtąd już iść
Ale tak serio to wystarczy się przejść w godzinach 12-14 do mc wtedy zobaczysz co to znaczy patrzenie się na telefon, k---a same gimby w grupach i zamiast ze sobą rozmawiać to głowa w tel.
Całe szczęście, że mam jeszcze normalnych znajomych.
@lubiecocacole2:
@Pan-K: Benek, to Ty?
"napisała że nigdy nikt nie zrobił jej takiego czegoś jak ja, poniżyłem ją i mam s--------ć, potem zablokowała na fejsie"
"potem zablokowała na