Aktywne Wpisy
lorquu +241
Metodzik +287
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Myślę, że najbardziej sprawiedliwie byłoby po równo, ale z drugiej strony to czasem wykluczałoby kupienie czegoś fajnego do mieszkania albo wyjazdu na wypasione wakacje.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski
Jak dzielicie rachunki z różowym/niebieskim przy wspólnym mieszkaniu?
Nawet teraz wychodząc ze znajomymi nie sprawia mi to problemu żeby postawić komuś piwo/whisky
Ale pochodzenie do związku 'bo potem będziesz żałował tej kasy' jest chore. To po co w ogóle być razem, skoro zakładamy, że i tak się rozstaniemy i w ogóle to 'nieopłacalne'?
Jakbym
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Kiedyś się dzieliliśmy z moim różowym na pół, ale jak podjęliśmy decyzję o ślubie i już został niecały rok do ślubu, to mamy #!$%@? kto płaci - i tak to nasz wspólny hajs. Zarabiam od niej 2x więcej.
@Wildhero: Zgadzam się( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdaza sie ze rozowy albo ja zanegujemy kwalifikacje danego zakupu do wspolnych wydatkow (wczoraj wykluczona zostala owsianka i kakao ktore tylko ja jem)
W chwili obecnej rozowa nie zarabia wystarczajaco by zapewnic sobie utrzymanie wiec zdaje sobie sprawe ze bedzie musiala zwrocic po uzyskaniu podwyzki.
Moje nadwyzki finansowe trafiaja do wlasnych oszczednosci.
Absolutnie nam to odpowiada i system zostal wybrany