Wpis z mikrobloga

Mogłem być dziś bogaty jak s-------n, a solidnie sie spłukałem hahahaha ale to nic, przegram reszte i kończe z tym k-------m. Powodzonka do farciarzy, ja do nich nie należe.
#bukmacherka
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaesx: W sumie gdyby wszystkie z jednym bledem dzis weszły to dokładnie 2 976,10 pln. Sama Sevilla mi u---------a kupon na ktorym bylo ponad 1k do wygrania.
  • Odpowiedz
@bizkitek83: Chlopie gdybym nie mial takiego s---------o pecha codzinnie to bym już dom kupił, wczoraj tak samo 3 czy 4 z 1 bledem wczesniej tez. Uzbierało by sie bogactwo dawno dawno temu.
  • Odpowiedz
@Fasberg: ja wczoraj 2 kupony z 1 bledem na jednym bylo 1500 do zgarniecia to jakis mecz w II holenderskiej 0:0 mi udupil a drugi 400 niecale gent.. Bukmacherzy jakos to ustawiaja ze zawsze 1 blad XD
  • Odpowiedz
@Fasberg: no majątek to to nie jest, ale już wystarczająco, żeby się w-----c. Mi dziś cały dzień brakowało po 1 lub 2 spotkania, w końcu za 1zl puscilem na koniec tasme 13 overow na żywo i... weszło! Ako @73 xD
  • Odpowiedz
@kaesx: Ale to nie jest tak, że tylko dzisiaj, jak chcesz powysyłam Ci wszystkie moje kupony z 1 błędem od poczatku roku, kilkadziesiąt tysiecy do wygrania lekkim chujem. Ale to nic, już sie pogodziłem z przegywem i p------e to, przegram reszte i kończe, albo wygram cos i wypłacam.
  • Odpowiedz
@Fasberg: nie musisz mi wysyłać, ja znam ten ból. Co prawda ja to gram za gowno stawki tasmy zazwyczaj, no ale c--j strzela i tak jak 1 pozycji braknie ;)
  • Odpowiedz
@Fasberg: A nie lepiej pomyśleć nad innym systemem swojego obstawiania ? Bo i tak jak wygrasz to p------------z znam to :P Miałem identyczną sytuacje jak ty , dzień w dzień po 2-3 kupony na 5 meczy 1 nie wchodził ... I się w-------m i obstawiam single gdzie kurs jest powyżej 2 i według statów jest duże prawdopodobieństwo wejścia . Ewentualnie czasem duble i powiem Ci , że co drugi zakład
  • Odpowiedz
remisy słabo widzę , już prędzej próbować w dublach , trebalch btsy ale to i kurs niższy . Lepiej dać dubla z kursem 3 i się powoli wzbogacać niż szybko p-------ć ...
  • Odpowiedz
wyszukaj ligi w których często padają gole w końcówce , bądź remisy i próbuj na live po 80 minucie (tylko lekko!) duże są kursy na zmiane wyniku i wtedy mozna coś wyciągnąć . Tylko to single oczywiście
  • Odpowiedz
@Fasberg: to nie pech tylko Twoje złe typowanie, jak ostatnio Ci pisałem, że over 2,5 jest nie możliwy sądząc po statystykach to napisałeś, że po statystykach powinno paść 5 goli! czyli albo się mało znasz albo się w ogóle nie znasz ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie ma co grać na pałe, trzeba podchodzić do tego na zimno, bez emocji :) i nie grać dużymi stawkami, graj
  • Odpowiedz
@szybciutki: Wszedł wtedy BTTS. Nie mam sie za najlepszeg typera bo takich nie ma i Ty też nim nie jestes, tylko do k---y j-----j s--------j frajera mam już dość pojedynczych bledow.
  • Odpowiedz