Wpis z mikrobloga

@m4kb0l: Ma jakieś wady ten model bo też zastanawiam się nad kupieniem dokładnie takiego albo 120KM. Widzę foto z lata, jeśli twoje to już trochę pojeździłeś i możesz coś napisać.
  • Odpowiedz
@inonocny: Diesel czy benzyna? Dużo zależy od egzemplarza który kupisz. To mój pierwszy samochód więc nie mam za bardzo porównania do innych. Pali mało, wygodny i pojemny (ale na 4 osoby już gorzej), nie za duży, nie za mały. Z wad dla mnie to filtr DPF który troche bruździ w jeździe po mieście aczkolwiek nie miałem z nim problemów żadnych jescze no i brakuje mi rękawa żeby mieścić wygodnie narty.
  • Odpowiedz
@m4kb0l: dzięki ja szukam tylko benzynowych ;) Bardziej mi chodziło o jakieś wady z którymi muszą się borykać posiadacze dokładnie tego modelu. Ogarnąłeś sobie podłokietnik i tempomat bo słyszałem że bardzo łatwo i tanio zamontować?
  • Odpowiedz
@inonocny: Miałem już na wyposażeniu :). Praktycznie mam full wersje bez skórzanych foteli. Nawet jest subwoofer co daje fajne odczucia muzyczne. Wcześniej nigdy nie jeździłem z tempomatem a teraz trudno byłoby mi się rozstać z nim. Tak samo podłokietnik i ta alcantra na nim. Bardzo przyjemne :). Z beznyną powinno być łatwiej.
  • Odpowiedz