Aktywne Wpisy
Viado +7
Wkurza mnie to że w Turcji zginęło 45k osób a w mediach prawie cisza a jak 24 lutego zeszłego roku była eskalacja konfliktu na ukrainie to media trąbiły o tym 24/7 jakby był koniec świata, Chociaż do tej pory nie zginęło tam tyle cywili co w Turcji przez 1 dzień. Hipokryzja mediów
#turcja #ukraina #rosja #wojna #bekazlewactwa
#turcja #ukraina #rosja #wojna #bekazlewactwa
hlebak +66
Chcecie prawdziwy powód braku humoru tucznika? Dokładnie od wczoraj od tego momentu już nie są cali w skowronkach
On jeszcze nie wie, ale już podejrzewa
#danielmagical
On jeszcze nie wie, ale już podejrzewa
#danielmagical
nawet nie wiem co powiedziec o_O , chyba tylko tyle ze to na nitro nie wyglada
Raczej nie należę do tych osób co piszą posty w tylu "DIESEL DO TRAKTORÓW, GAZ DO ZAPALNICZEK", bo oszczędzanie nie jest niczym złym (wręcz przeciwnie), ale montaż LPG do auta za grube pieniądze, którym wiadomo że jeździ się tylko od święta, to jednak żenada...
@szaremyszki: Oj nie zrobi. Ferrari samo w sobie to arcydzieło, a jeszcze zrobić mu instalację pod LPG to już rocket sciencie. Tak jak moja lampa w rowerze. Ma 200 metrów zasięgu, ale rzadko tego używam, bo oślepia kompletnie wszystko
Zakładają LPG do V10 FSI z Audi S6 C6/S8 D3 (silnik bardzo podobny konstrukcyjnie do tego z Lamborghini) oraz V10 z M5/M6, to i do V8 z Ferrari spokojnie dadzą radę. To wbrew pozorom nie jest jakaś czarna magia, nie mówiąc już o tym, że samo F430 to straszna tandeta - i nie
@Migfirefox: to 200 czy 300?
@IlluminateEliminate: Nie psuj mi marzeń (・へ・)
@CichyBob: Ja widzę wszystko świetnie na 200 metrów do przodu, ale oślepiam tym wszystko na 300 metrów do przodu. Sprawdzałem to, i w następnej wersji muszę to naprawić, bo jeszcze nie widzę człeka, a już go oślepiam.
Do moto by sie nadala?
INB4 Bo mogę
Tak btw cree tez sa chinskie.
Komentarz usunięty przez autora
@jabolsy: @szaremyszki: chyba podtlenek gazotu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Migfirefox:
DIY czy kupiłeś?
To Porsche Panamera też jeździ na LPG. Własność prezesa holenderskiej firmy PRINS produkującej instalacje LPG.
@Bulgulator: ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■