Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +50
Tam już się nie da wrócić
źródło: 201115173830812848
Pobierz
Pogromca20 +25
Siedzę sobie właśnie na SOR w Przemyślu. Zero ludzi. Czas oczekiwania 3 g. 5 min. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Strach pomyśleć co by było gdyby ktoś był przede mną. Lekarz dostał info że jest pacjent ale stwierdził że pacjent musi poczekać ¯\(ツ)/¯
źródło: 1000019311
Pobierz

Czy da radę pogodzić studia na kierunku filologia angielska i samodzielną naukę c++?
Jestem na etapie łatwych zadań ze SPOJ-a. Przeczytałem symfonie c++ Grębosza.
Potrafię bardzo dużo czasu spędzić podczas "programowania" także myślę że nie jest to jakiś chwilowy zapał. Idę na studia po papierek. Jak pracodawcy postrzegają takich samouków? Jeśli okaże się to bardzo trudne lub wręcz wykluczające życie prywatne to nie idę na studia. :)
I z góry przepraszam nie wiem za co ale na pewno coś się znajdzie.
#cpp #programowanie #kiciochpyta
Na samoukow patrza dobrze, na samoukow po greboszu nie patrza wcale. Jak chcesz jednoczesnie studiowac cos innego i uczyc sie C++ to zejdzie ci kilka ladnych lat nikt nie wie jak bedzie wtedy rynek.
Komentarz usunięty przez autora
@Marek_Kodrat: Nie wiem czy jestes za glupi czy po prostu nie chcesz zrozumiec. Programowanie dla kasy to nie jest hobby ktore mozesz ciagnac po godzinach. To sa lata (LATA) ciezkiej nauki. Sama znajomosc C++ to jest prawie nic. To ze cala wiedza jest dostepna w internecie to nie znaczy ze cos jest proste.
Przez pol
@Marek_Kodrat: Pytasz sie? Sam nie wiesz ile czytales...
@Marek_Kodrat: xD
Komentarz usunięty przez autora