Wpis z mikrobloga

uwaga mirki z #warszawa #gdansk #poznan #krakow #lodz
szukam ludzi do pracy w charakterze Junior Tradera, do zatrudnienia w pięciu polskich miastach
pracodawca praktycznie nie stawia żadnych wymagań poza wybitnie analitycznym umysłem, i ze swojej strony oferuje mnóstwo szkoleń, dzięki którym można się nauczyć z czym to się tak właściwie je
jeśli ktoś z was byłby zainteresowany, podeślijcie mi #cv i zobaczymy co da się zrobić :)
zuzanna@elefanco.com
#praca #rekrutacja #finanse #trading
taguję #matematyka bo matematycy to zdolne bestie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

poniżej treść ogłoszenia rozsyłanego w internetach:

"Elefanco poszukuje młodych, utalentowanych osób zainteresowanych rynkami finansowymi i tradingiem na stanowisko: JUNIOR TRADER.

Zapraszamy:
Studentów i absolwentów kierunków technicznych, matematycznych, ekonomicznych, informatycznych, fizycznych i biologicznych, najbardziej zdolne i lotne umysły.
Dla naszego Klienta, uznanej firmy tradingowej rekrutujemy osoby, które dołączą do doświadczonego zespołu i zostaną nauczone tradingu.

Twoja kariera:
Rozpoczniesz wielomiesięczne opłacane szkolenie, aby wydobyć maksimum swoich możliwości intelektualnych,
Dołączysz do firmy, która szczyci się najwyższą konwersją ucznia do skutecznego tradera,
Rozpoczniesz pracę w zaawansowanym technologicznie biurze w jednym z sześciu głównych miast Polski,
Bardzo uznane miejsce pracy, firma o wysokiej kulturze wewnętrznej, która zmieni przebieg Twojej kariery.
Twoim zadaniem będzie handel na rachunkach inwestycyjnych należących do tworzonego właśnie funduszu w celu osiągnięcia jak największego zysku
Będziesz pracować na najlepszych na rynku narzędziach

Wymagamy:
Wybitnych zdolności analitycznych i ogólnointelektualnych,
Fascynacji tym, co się dzieje na świecie i jak to się przekłada na dane mikro i makro (nauczysz się to rozumieć),
Dynamiki i chęci do intensywnej nauki, która przełoży się na niewspółmierne w żadnej innej branży efekty.

Zarobki:
5000-7000 złotych podstawy brutto plus prowizje od zysków.

Jedyne czego wymagamy, to wybitnie analityczny umysł! Całej reszty zostaniesz nauczony."
n.....e - uwaga mirki z #Warszawa #gdansk #poznan #krakow #lodz
szukam ludzi do prac...

źródło: comment_bfS9wccKC6Y3IrZ7p2vLiJseEzLCNqrC.jpg

Pobierz
  • 38
@nuxxie: dobra to ja mam kilka pytań, choć wybitny nie jestem ale mam doświadczenie w pracy jako trader.
1. czy jest to firma OSTC?
2.czy w trakcie szkolenia wypłącane są pieniądze , jeśli tak to jaka suma?
3. czy trzeba mieć własny wkład żeby trejdować ?
4.napisałaś o podstawie a co z prowizją?
Pytam poważnie gdyż może byłbym zainteresowany w zależności od warunków.
Dziękuję za odpowiedź:]