Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@missing_piece: Oczywiście, widziałem go w kinie i poczułem się jak małe dziecko, takiego doświadczenia chyba długo nie doświadczę. Doskonały film. Na Zjawię, pomimo jej artyzmu momentami się nudziłem.

@CrtZ: Tak, ale jest klasyfikowany w branży jako typowy, wysokobudżetowy blockbuster.
  • Odpowiedz
@ruchymuchy :D rozbawil mnie twój komentarz, ja sie nie licytuje. mowie tylko jak mysle. prostszą? mniej skomplikowana? zalezy od odbiorcy mysle. jak dla mnie w mad maxie oni caly film 'jechali' +pare p-----l. o zjawie mozna powiedziec z kolei, ze leo caly film sie wygrzyznial. no ale mnie zjawa 'wgniotla w fotel' jak nic od dawna. sa rozne gusta i mysle, ze warto rozmawiac :P
  • Odpowiedz
@missing_piece: Iść na Mad Maxa i narzekać na samochody, to jak mówić, że w Deadpoolu żarty o ruchaniu są słabe i to minus. Podczas gdy to plus, bo idealnie pokazali tę postać. Tak samo jak Mad Max, poza ocenianiem go jako osobny film, trzeba oceniać go jako Mad Maxa i świat Mad Maxa, który został pokazany bardzo dobrze.
Zjawa wgniata w fotel jako dokument Discovery z ładnymi widokami i dźwiękiem
  • Odpowiedz
@Mruvek: nie narzekam na samochody ogólnie, były w porządku, tylko na to, że mnie ten film wynudził, liczyłam na jakąs akcję... a swiat w mad maxie był idealny do tego by imho dzialo sie tam cos ciekawego. :)
@FLAC: co szyderzysz? :P ja w ogole nie twierdze, ze mam wyszukany smak 'xD', po prostu pisze co mi sie podobalo/co nie i dlaczego. (bardzo skrotowo, a o zjawie nie
  • Odpowiedz