Aktywne Wpisy

1X6D +153
Autko za 1200 moze udaloby sie zejsc do 1k i mialbym bolida
74plusy i kupuje
74plusy i kupuje
źródło: temp_file6659527682030958124
Pobierz
Maly_Jasio +10
#alkoholizm
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje
Mieliście kiedyś piersiówkę? Ja miałem i to niejedna. Zawsze dostawałem w prezencie. Nigdy żadnej nie użyłem, choć w studenckich latach wydawała mi się ciekawym rekwizytem podczas np wycieczek górskich żeby gulnac sobie rum na wzmocnienie.
Dzisiaj takie myślenie wydaje mi się bardzo głupie. Nie widzę absolutnie żadnych powodów, żeby używać piersiówki. W ogóle kto wpadł na pomysł, żeby coś takiego produkować, grawerować i dawać w prezencie? W domyśle: "daje

@bachuxd: to czemu Bóg dopuszcza do fałszowania jego słów?
@AdrianV91: jeżeli Bóg istnieje to jest strasznym sadystą. Ale to tylko prawdopodobieństwo.
sorry, ale nie wierzę w życie po śmierci, więc mnie takie teksty nie przekonują.
Trzeba sprawić by człowiek zaczął się zastanawiać - a co jeśli to prawda co oni mówią...
Trzymaj się!
@bachuxd: no tak, bo teraz jest to sprawiedliwe, że jeden Szatan robi krzywdę miliardom ludzi xD sorry, ale dla mnie te teorie nie trzymają się kupy, takie tłumaczenie Boga jest naiwne i nie zgadzam się z tym. życie ani świat nie są sprawiedliwe, więc tak
Pozostaje wierzyć, że cierpienie wielu ludzi ma jakiś sens. Nie tylko Ciebie to boli, a ludzie wierzący w Boga nie przymykają na to oczu, też to widzą, mimo to dalej wierzą.
Rozumiem o co Ci chodzi.
Masz ma myśli setki niejednoznacznych tłumaczeń? czasami wręcz wewnętrznie sprzecznych. Dobry żart. Pomijam fakt że NT to kompilacja wcześniejszych tekstów, szczególnie egipskiej księgi umarłych.
@Mysiunia: nie słuchaj go, twoja dusza jest bezwartościowa, a Jezus miał ochotę zejść z krzyża, jak sobie myślał, że za ciebie też musi umrzeć