Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +55
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
źródło: FPlZRWTX0AkDsK8
Pobierz
dabi +323
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Sam spotkałem trochę takich ludzi. Wielu zrobiło na mnie ogromne wrażenie, nawet nie tyle świadectwem, ale i stylem życia jaki prowadzą. Osobiście myślę, że Jezus Chrystus dzisiaj może być jak najbardziej realny i każdy ma szansę Go spotkać.
#bekazkatoli #katolicyzm #chrzescijanstwo #swiadectwa #pytanie #story #mirko #wiara
źródło: comment_U9UZt2LVc6OYd0rOdT3OI6g09WvBoENZ.jpg
PobierzBiblia jest jedynym "słowem" od Boga i to
A jakie objawienia miałaś ?
No dobra, jak chcesz. Pamiętaj tylko, że Jezus Cię kocha i zawsze będzie czekał na Ciebie z otwartymi rękami i zawsze będzie chciał Ci pomóc, jeśli go tylko o to poprosisz.
Zależy co rozumiesz przez odcięcie się od zła. To o czym piszesz nie jest możliwe, wszyscy apostołowie w Biblii byli prześladowani przez całe swoje chrześcijańskie życie i tylko dwóm z nich udało się uniknąć męczeńskiej śmierci. Oni po prostu mieli to że
A tak, człowiek staje się zgorzkniały, pełen pesymizmu o czym zresztą mówi filozofia egzystencjalna.
co