Wpis z mikrobloga

@pawel-v-este: jestes tak pozbawiony szacunku , naprawde zajmij sie swoim zyciem czyms ciekawym pieknym waznym niz trollowaniem, ja jestem wdzieczna Lechowi Walesie za wolna polske, za obalenie komunizmu za danie mnie szansy na wychowanie sie w wolnej polsce, i nic i nikt tego nie zmieni, mozna kogos obrazac mowic bzdury falszowac papiery robic propagande lecz ludzie tacy jak ja nigdy nie zmienia zdania ja pamietam i zawsze bede pamietac, moje
  • Odpowiedz
@pawel-v-este: tu na niego wyłącznie plują i obrażają
chcesz się wyżyć ,i sponiewierać byłego prezydenta?
a nawet ci może odpowie???
Trola to zadowala ,dla gimbusa jest pokusa
tak bezkarnie pisać sobie co ma w swojej durnej głowie.
nie doświadczył ,nie zobaczył ,ale widzi tak jak
  • Odpowiedz
@pawelo59: sluchaj.. chcesz dowodow? masz: nagranie z bratem stanislawem. udowodnij mi ze to podrobka ;) jakis koles pisal cos o jakims instytucie w ameryce, ktory stwierdzil ze to falszywka, ale ja nadal nie znam nazwy tego instytutu bo chetnie bym im pokazal cos ;D przypuszczam ze nawet tego nie przepuscili przez zaden porzadny program.. bo jak wol widac ze to jest autentyk.
  • Odpowiedz
@leoPard2016: bolek to postac fikcyjna spreparowana prez kgb dla dobrej propagandy, w zyciu jest tak albo umiesz myslec sam albo nasiakasz propaganda, oskarzenie kogos nie staje sie automatycznie prawda, lecz analizowanie faktow, znajomosc historii i troche zdrowego rozsadku. Ja jestem Lechowi Walesie wdzieczna i zawsze bede tak samo moje dzieci i wnuki za to ze mialam szanse wychowac sie w wolnej polsce, ze moglam podrozowac ze mialam paszport i nie
  • Odpowiedz