Wpis z mikrobloga

Ey ja nawet nie rozumiem bolu d--y o to ze jezeli faktycznie nic nie da ten lek. To co z trgo? Nikt Wam nie kaze wplacac. Nikt wam tego z portfela nie zabiera. Nie jest to oplacane z podatkow.

O co ten bol d--y?

Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O walke.

Smutne zyebki z wypoka.

#latwogang
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lewyx: nie każdy jest amebą co łyka każdy scam, mamy ograniczone zasoby i zamiast realnie pomagać przepalamy miliony na g---o warte terapie byle poczuć się fajnym i poudawać empatię
  • Odpowiedz
Ey ja nawet nie rozumiem bolu d--y o to ze jezeli faktycznie nic nie da ten lek. To co z trgo? Nikt Wam nie kaze wplacac. Nikt wam tego z portfela nie zabiera

@lewyx: zgadzam sie
d4wid - >Ey ja nawet nie rozumiem bolu d--y o to ze jezeli faktycznie nic nie da ten ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Ey ja nawet nie rozumiem bolu d--y o to ze jezeli faktycznie nic nie da ten lek. To co z trgo? Nikt Wam nie kaze wplacac. Nikt wam tego z portfela nie zabiera. Nie jest to oplacane z podatkow.

O co ten bol d--y?

@lewyx: W szerszej skali to upowszechnia patologię zbiórkową i betonuje w świadomości fałszywą nadzieję - w USA to są kliniki i leki, bo ciągle na to zbierają, to
  • Odpowiedz
@lewyx: każdy jest mądry aż to nie dotnie jego lub kogoś z jego rodziny, tutaj większość w dupie była i g---o widziała więc nie oczekuj czegoś górnolotnego i empatii. Nie popieram działania firm, które tworzą coś co może nie działać, ale w pełni rozumiem i popieram rodziców.
  • Odpowiedz
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O walke.

@lewyx: Rodzicowi chyba nikt za złe tego nie ma, ale rozumiem, że jest jakaś akcja z większą liczbą ludzi niż rodzice?
  • Odpowiedz