Aktywne Wpisy
McBreed +260
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Irytują mnie pojęcie strachu , zdrady , przekupstwa , współpracy .Mnie to nie dotyczy
Robiłem zawsze w tych sprawach to do czego byłem przekonany i w co wierzyłem .
Gdybym miał powtórzyć swoją drogę życia nic bym nie zmienił w tym otarcie się o służby PRL.
Miałem swoją koncepcję walki z komunizmem i ją zrealizowałem. .do Waszej Ona nie pasuje ..
Kto z Was bohaterzy w targnął by w czasie bijatyk do komendy milicji wynegocjował wypuszczenie więźniów i o odebrania ich wystąpił z okna komendy.
Kto z Was internowany wyrzucił by wicepremiera z pokoju internowania
Kto z Was jadąc podpisać gotowy niedobry traktat Poprawił go i podpisał werunkiem było wyprowadzenie wojsk sowieckich .
Kto z Was byłby wstanie by umorzono połowę polskich dlugów
Kto z Was wie ile razy padł pamiętny sierpiowy strajk 1980 r i kto go urartował
Kto z detronizował Gen Jaruzelskiego a gdyby tego nie zribił
Kto nie pozwolił by Gen Kiszczak został premierem i wiele innych jak mi się przypomi dopiszę , a może szkoda szkoda słów ...LW
Kto z Was zna skład Komunistycznego Sztabu antykryzysowego z sierpnia 1980 roku
Kto z Was wie z kąd brały się bojówki by w nocy atakować posterunki strajkujacych Tu jest błąd w Waszym myśleniu
To co pokazuje bezczelnie IPN nie powstało przy moim udziale .To nieżle przygotowana prowokacja ale i to udowodnię i rozwalę w swoim czasie .LW
Jak Maciarenka zrobił swoją konferencję z użyciem Skype'a, to na niebezpiecznik.pl (który użyczył swoj artykuł onetowi) zaczeły wpisywać się zwolennicy jedynej słusznej opcji PiSowskiej, piszące peany i pieśni na cześć nieomylnego Antka. Niestety, ludzie tam komentujący gnoili ich poziomem, więc ich onetowa trolownia nie przeszła. Tutaj to kto wie, ale i poziom komentujących na wykopie
@TW_Jaro: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@lechwalesa:
Komentarz usunięty przez moderatora
To nie jest miejsce na wasze gówniane zabawy w wojenki PO - PiS, idźcie sobie na onet albo na wyborczą.
@lechwalesa: a, szkoda szczempić ryja
( ͡° ͜ʖ ͡°)
W jego teczce pracy wlasnie widac jak to donosil na tych nikich... Donosil na tych nikich zeby nie zostali kims.
Taki zawistny Dyzma ktory podkladal innym nogi aby wyjsc po
"przyznaj się, to Ci pomoże...." mówili właśnie ludzie SB. Kto wie ten wie. Na Boga skąd się to u Was bierze?