Wpis z mikrobloga

@lechwalesa: Tu jest błąd w Waszym myśleniu

Irytują mnie pojęcie strachu , zdrady , przekupstwa , współpracy .Mnie to nie dotyczy

Robiłem zawsze w tych sprawach to do czego byłem przekonany i w co wierzyłem .

Gdybym miał powtórzyć swoją drogę życia nic bym nie zmienił w tym otarcie się o służby PRL.

Miałem swoją koncepcję walki z komunizmem i ją zrealizowałem. .do Waszej Ona nie pasuje ..

Kto z Was bohaterzy w targnął by w czasie bijatyk do komendy milicji wynegocjował wypuszczenie więźniów i o odebrania ich wystąpił z okna komendy.

Kto z Was internowany wyrzucił by wicepremiera z pokoju internowania

Kto z Was jadąc podpisać gotowy niedobry traktat Poprawił go i podpisał werunkiem było wyprowadzenie wojsk sowieckich .

Kto z Was byłby wstanie by umorzono połowę polskich dlugów

Kto z Was wie ile razy padł pamiętny sierpiowy strajk 1980 r i kto go urartował

Kto z detronizował Gen Jaruzelskiego a gdyby tego nie zribił

Kto nie pozwolił by Gen Kiszczak został premierem i wiele innych jak mi się przypomi dopiszę , a może szkoda szkoda słów ...LW

Kto z Was zna skład Komunistycznego Sztabu antykryzysowego z sierpnia 1980 roku

Kto z Was wie z kąd brały się bojówki by w nocy atakować posterunki strajkujacych Tu jest błąd w Waszym myśleniu

To co pokazuje bezczelnie IPN nie powstało przy moim udziale .To nieżle przygotowana prowokacja ale i to udowodnię i rozwalę w swoim czasie .LW
  • 293
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@support: taka cena popularności i śmieszkowania. Rak z Onetu się gdzieś zgubił na ścieżkach internetu.

Jak Maciarenka zrobił swoją konferencję z użyciem Skype'a, to na niebezpiecznik.pl (który użyczył swoj artykuł onetowi) zaczeły wpisywać się zwolennicy jedynej słusznej opcji PiSowskiej, piszące peany i pieśni na cześć nieomylnego Antka. Niestety, ludzie tam komentujący gnoili ich poziomem, więc ich onetowa trolownia nie przeszła. Tutaj to kto wie, ale i poziom komentujących na wykopie
  • Odpowiedz
@Twixx: u nas mawiamy, że pospólstwo korzysta z Wikipedii i ją kopiuje, bo nie ma wiedzy własnej ani dostępu do właściwego źródła. A już się złudziłam, że tu sami krytyczni, mądrzy i oświeceni.
  • Odpowiedz
Kto nie pozwolił by Gen Kiszczak został premierem i wiele innych jak mi się przypomi dopiszę , a może szkoda szkoda słów ...LW

@lechwalesa: a, szkoda szczempić ryja

( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gizela-abuk: Masz podejscie Walesy do opisywania rzeczywistosci. Pospolstwo i wyzsza klasa. Cecha osob wyrwanych granatem od pluga. On tak zawsze rzuca argumenty ad personam. A ty gdzie byles gdy walczylem i zwyciezalem. Albo ze byles nikim zeby na ciebie donosic.
W jego teczce pracy wlasnie widac jak to donosil na tych nikich... Donosil na tych nikich zeby nie zostali kims.
Taki zawistny Dyzma ktory podkladal innym nogi aby wyjsc po
  • Odpowiedz
@john-srnith: to się nazywa projektowanie własnych słabości, braków, zaniechań na innych. Widzę, że u Ciebie wszyscy mają się przyznawać, co rzeczy, których nie ma. Paranoidalne. To jest własnie ten deficyt, "dookoła same gnidy, a ja kryształowy". Nie rozmawiam z hejterami.

"przyznaj się, to Ci pomoże...." mówili właśnie ludzie SB. Kto wie ten wie. Na Boga skąd się to u Was bierze?
  • Odpowiedz